Olasz foci

A biztonságitól az őrült tippig szemezgettünk mára Itáliából

  • varin
megosztom

Az Atalantának és az Empolinak is muszáj nyernie hétfő este. Csoda, hogy lapokat várunk?

1X2    
Atalanta Döntetlen Empoli
1.36 4.75 9.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Két nagy kérdés megválaszolatlan továbbra is Olaszországban, nevezetesen, hogy melyik csapat szerzi meg a negyedik helyet és hogy melyik esik ki a Frosinone és a Chievo mellett. Ha abból indulunk ki, hogy az Inter innen már nem bukja a BL-indulást, akkor az Atalantának több ellenlábasa is van, hiszen hat fordulóval a vége előtt matematikailag még hat csapat is ácsingózhat a negyedik helyre, ám reálisan nézve a Milan-Roma-Atalanta trió között dől majd el a nyertes kiléte. A bergamóiak ha hétfő este nyernek, átveszik a pozíciót, ám ehhez a kiesés elől menekülő Empolinak is lesz néhány szava.

Noha nem alakult nagyon rosszul a kék-fehérek szempontjából a 32. játéknap, a legnagyobb ellenlábas, vagyis a Bologna pontot szerzett Firenzében, ami azt jelenti, egy közel 10-szeres szorzóval kecsegtető idegenbeli siker esetén is pontazonosság lenne a két csapat között. A kiesés elleni küzdelem aligha most dől majd el, inkább a 34. körben, amikor is az Empoli a Bolognához látogat. Addig viszont minden pontra, minden sikerre szüksége van Caputóéknak, mert jelenleg már egyértelműnek tűnik, hogy Nagy Ádámék megmenekülésére van nagyobb esély.

Fotó: Archív

A hétfő esti találkozó fix 1-esnek tűnik, hiszen az Atalanta kiváló formában van, négy győzelemből és két remiből érkeznek, míg az Empoli idegenbeli teljesítményét ismerhetjük, a Castellanitól távol 0-4-11-es a mérlegük, -20-as gólkülönbséggel.

Nagyon simán benne van egy kiütéses hazai győzelem, igaz, a kiscsapat dicsőségére válhat, hogy idén már játszottak idegenben a Juvéval, a Romával, a Milannal és a Lazióval, de megsemmisítő vereség egyikből sem lett.

Nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy paprikás meccset várjunk, ami talán csak akkor kerülne veszélybe, ha Gasperini csapata lemosná Andreazzoliét. Így tehát érdemes a lapok körül nézelődnünk, hiszen a 90 percet vezető Manganiellót azért nem a liga legvisszafogottabb játékvezetője.

5+2, 2+3, 3+4, 3+4, 4+2, 3+1, 3+2 - így alakult a lapok száma az elmúlt években a két csapat mérkőzésein.

Ősszel (5+2) ráadásul szintén Manganiello volt a játékvezető, aki szövegelés miatt Ilicicet zuhanyozni küldte idő előtt és az első félidőben büntetőt is ítélt az Empoli javára, tehát Bergamóban aligha ő most a kedvenc.

Biztonságos tippnek mi egy 1+2-es lapos megoldást gondolunk, valószínűleg azért a vendégek élnek majd több szabálytalansággal és a játék tördelésével. Ha nem dől el nagyon hamar a meccs, akkor gondolkozhatunk bátrabb tippekben is, amely őrültségének a Bet Buildernek köszönhetően csak képzeletünk szab határt.

hatharom.com
Biztonsági tipp 0 lap felett + 1 lap felett bet365 @1.57
Normál tipp 1 lap felett + 2 lap felett bet365 @3.20
Őrült tipp 2 lap felett + 3 lap felett bet365 @9.50
[2848037] 2019-04-15 20:30:00 Atalanta - Empolix;
megosztom