Bundesliga

Trükkös találkozó vár a Dortmundot alázó Bayernre, íme a tippünk

  • gb1
megosztom

Ősszel a Düsseldorf megviccelte a bajor óriást és most sincs rossz formában a kis csapat.

A Dortmundon csúnyán átgázoltak Müllerék. fotó: Twitter

A múlt heti BVB elleni 5-0-nak köszönhetően a Bayern újra az élre ugrott, de mivel a Darazsak szombaton verték a Mainz csapatát, így a nyomás újfent Niko Kovac fiain van. Papíron lényegesen könnyebb meccs vár rájuk, de az garantált, hogy a Düsseldorf nem fogja könnyen adni magát.

1X2    
Düsseldorf Döntetlen Bayern München
13.00 7.50 1.16
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az újonc elleni mérkőzés odavágója 3-3 lett amely a Bayern mélyrepülésélének egyik "fénypontja" volt, ám azt követően sikerült rendezni a sorokat. Azóta 14/16 Bundesliga meccset nyert meg a csapat és ledolgozta kilenc egységnyi hátrányát. Kovac elmondta, hogy még mindig kísérti az ominózus odavágó és most jóvá akarják tenni az ott történteket. Hozzátette, hogy játékosai hozzá vannak szokva a nyomáshoz és elég tapasztalatuk van az ilyen helyzetekhez. Kissé a felelősséget is hárította.

Az edzői stáb minden támogatást megad, amit csak tud, innét már a játékosokon múlik. Ha azonban azonban az összes hátralévő meccset megnyerjük, a Dortmund mindegy, hogy mit csinál.

A kezdő összerakásának tekintetében sincs rossz helyzetben a horvát mester, hiszen Robbent leszámítva, mindenki fontos játékosa hadra fogható. Az egyelőre kérdéses, hogy a Dortmund ellen mellőzött James Rodriguez visszanyeri-e kezdő pozícióját, de mindenképp bivalyerős 11 fut majd a gyepre. A hazaiaknál az első meccs hőse, Lukebakio ezúttal újra bizonyíthat, Drobny és Griesselmann ellenben kényszerpihenőjüket töltik. 

[2803955] 2019-04-14 15:30:00 Fortuna Düsseldorf - Bayern Münchenx

A Fortuna zsinórban két győzelmet követően érkezik a meccsre, így önbizalomból nincs hiány. A bennmaradással elvileg már nem lesz gondja a Funkel-legénységnek, amely főleg támadásban fejlődött nagyon, hátul azonban még mindig gyakran művel hajmeresztő dolgokat.
 

Tudtad?
 

  • A Düsseldorf az utóbbi három meccsén ikszelt a Bayern ellen
     
  • A Fortuna utóbbi hat hazai meccsén legalább három gól született
     
  • A Fortuna az utóbbi 5/6 hazai meccsén minimum két gólig jutott

 

Egyrészt a bukik rendkívül alacsony oddsszabása, másrészt a páros utóbbi meccsei és a Düsseldorf kiváló formája miatt ezúttal az alábbi tippben látunk értéket.

 

Mindkét csapat lő gólt @1.76    

 

[2803955] 2019-04-14 15:30:00 Fortuna Düsseldorf - Bayern Münchenx;
268479

 

megosztom