NB II

Bravúrkombival kaszálnánk a másodosztályban

  • varin
Címkék:
megosztom

Több bátor tipp is szerepel szelvényünkön a vasárnapi játéknapon.

Vasas-Soroksár

Hosszú hetek jó formáját követően egy óriási hajrával még akár feljutó csapat is lehet a Vasasból, amely ha azt nézzük, hogy az előtte álló két gárda nem feltétlenül rajongana az NB I-ért, nem is ördögtől való kihívás. Az angyalföldieknek ezúttal a Soroksár csapatát kéne legyőzniük hazai pályán, amely ilyen oddson jó tippnek tűnik.

Fotó: vasasfc.hu

Egyrészt Szanyó Károly csapata négy győzelemből érkezik és hazai pályán is zsinórban 12 egységnél és 16 lőtt gólnál tartanak, másrészt pedig a Soroksárnak hamarosan következik egy a hétvéginél sokkal fontosabb megmérettetés a Magyar Kupában.

Mivel még DNB-opcióval is remekül fizet a hazai siker, nagyon megéri ezt bombázni.

Budaörs-Budafok

Ahogy haladunk a bajnokság vége felé, úgy lesz egyre több a tét nélküli meccs. Ez a Pest megyei rangadó is beillik a sorba, hiszen egyik csapatnak sem lehetnek sem feljutással kapcsolatos álmai, sem kiesés gondjai. 

Mindkét csapat nagy overgyáros, a két gárda eddigi három meccsén pedig 12 gól esett, három overrel, nulla underrel. Duplázós oddson ez is kiváló opció, óvatosabb duhajoknak pedig ott lesz majd az over 2.25.

Monor-Gyirmót

Ha overgyáros csapatok, akkor az utolsó és a második találkozója is beillik a sorba. A Gyirmót 105 gólja a második legtöbb a ligában, míg a Monor gólátlaga is jóval 3,0 felett van. Apropó, az újoncnak nincs miért szégyenkeznie, 37 lőtt góllal állnak jelenleg kiesőhelyen, öt csapatnál is többször találtak be, csak hát ott van az az 57 kapott gól...

Ősszel egy laza 7-3-at játszottak a győriek javára és most is kinéz egy gólgála, ismételten korrekt kis oddson.

hatharom.com
Vasas-Soroksár Vasas DNB
Budaörs-Budafok 2.5 gól felett
Monor-Gyirmót 2.5 gól felett
bet365 @5.80
Fogadási határidő: 15:00
2019-04-14;9117
268980
megosztom