Női kézi BL

Ezt várjuk a Fraditól és a Győrtől sorsdöntő meccseiken

megosztom

Mindkét női kézilabda kirakatcsapatunk Bajnokok Ligája Final Fourjáért küzd szombaton.

A Final Four a tét kirakatcsapataink számára. - Fotó: Facebook

Szombaton a visszavágókat rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőiben, vagyis kialakul a budapesti Final Four mezőnye. A Győr egygólos előnyből várja az Odensét, míg az FTC háromgólos hátránnyal utazik Oroszországba.

Kezdjük az utóbbi meccsel.Sokáig nagyon szoros volt az odavágó a Ferencváros és a Rosztov között, de az utolsó percekre kijött a rutin és a felek közti minőségbeli különbség, így Ambros Martín csapata háromgólos előnyből várhatja a visszavágót. Ez pedig egy olyan különbség, hogy a Fradinak változtatnia kell a harcmodorán és jóval agresszívebben, támadóbban kell fellépnie egy olyan csapat ellen, amely az ilyen stílusban játszó alakulatokat imádja.

A Rosztovnak ugyanis több fegyvere van ez ellen a játékmód ellen, amit az eredményeik alapján kiválóan űznek. Így pedig hiába hiányzik náluk Anna Vjahireva, valamint Anna Paula Rodrigues a visszavágónak, hazai pályán igen csak nagy esélyesei. Ezt a bukmékerek is érzékeltetik szorzóikkal, amivel mi teljes mértékben egyetértünk, vagyis szerintünk az oroszok kettős győzelemmel jutnak be a legjobb négy közé.

bet365

A Győr sokkal jobb helyzetből várja visszavágóját az Odense ellen, mint a Ferencváros, hiszen Dániában sikerült nyernie egy góllal az odavágón.

Az ETO ugyanakkor héttel is vezetett Dániában, viszont a második félidő közepén volt egy 12 perces rövidzárlata, amikor nem talált be, így az Odense fordítani tudott. Ám a győriek kiváló tartását jelzi, hogy az utolsó hat minutumban a maguk javára tudták fordítani a találkozót.

Az eredmény alapján nem, egyébként viszont voltaképp csak formalitás lesz tehát a második mérkőzés. Az ETO sikeréhez szerintünk kétség sem férhet, ráadásul amíg a magyarok pihentek, addig a dánok hétközben idegenbeli rangadót vívtak, amit meglepetésre öt góllal el is buktak az NFH Nyk otthonában (tavaly ezt a csapatot oktatta a Győr oda-vissza).

Összességében szerintünk ezúttal kijön a felek közti igen komoly tudásbeli különbség és a Győr minimum négy góllal nyerni tud hazai pályán, avagy megdönti klubrekordját és zsinórban a 23. BL-meccsét is lehozza veretlenül.

hatharom.com
Rosztov-FTC Rosztov
Győr-Odense Győr -3,5
1.75 @ bet365
Fogadási határidő: vasárnap, 18:30

megosztom