Tipp

Egy biztonsági 1.70-es és egy bátor 13-as szorzójú tipp az Észak poklára

  • Cesc18
megosztom

A belga Oliver Naesen pályafutása legnagyobb győzelmét arathatja a vasárnapi Paris-Roubaix-n.

Vasárnap délelőtt elrajtol a 117. Paris-Roubaix, a versenynaptár egyik legnehezebb, leghosszabb és legnagyobb múltra visszatekintő országúti kerékpárversenye. Itt csak azok érhetnek révbe, akik igazán kitartóak és akik bírják a fájdalmat, nem véletlenül hívják ezt a klasszikust az Észak poklának. 

Oliver Naesen a Paris-Roubaix egyik titkos esélyese. - Fotó: Twitter

Kikre fogadjunk?

A fogadóirodák a címvédő Peter Sagant tartják az első számú esélyesnek, ami valahol érthető, valahol viszont megkérdőjelezhető, hiszen az elmúlt hetekben egyáltalán nem mutatott meggyőző formát. 

Sagant a sorban a szintén korábbi bajnok John Degenkolb és Alexander Kristoff követik. Különösen utóbbi örvend kiváló formának, ugyanakkor a Paris-Roubaix macskaköveivel eddig nem sikerült mély barátságot kötnie. 

Nem véletlenül őket találjuk a bukik rangsorának élén, ugyanis a befutónál számíthat a sebesség, ebben pedig kevés náluk jobb van a mezőnyben. 

Nincs azonban arra semmi garancia, hogy egy nagyobb boly érkezik meg a velodrome-ba. 

Itt a tavaszi klasszikusok folyamán az én személy kedvencem a belga bajnok Oliver Naesen.

Az Ag2r kapitánya hatalmas meglepetésre lett a Milano-Sanremo második helyezettje, majd ezt megfejelte egy újabb dobogóval a Gent-Wevelgemen, a múlt héten pedig egy 7. helyet jegyzett a Flandrián. 

Bombaformában van Naesen, az erő mellé pedig kifinomult taktikai érzék társul. A Gent-Wevelgemen 13-as szorzón tettem a dobogóra, így végig csak őt figyeltem. Elképesztően okosan tette a kereket, nem ugrott a támadásokra, ezzel pedig rengeteg energiát spórolt meg. A Flandrián elért 7. helye is borzasztó értékes eredmény, ugyanis éppen az utolsó támadások előtt volt technikai problémája, ami miatt a riválisokkal szemben hátrányból kezdte a hajrát.

Naesen nagy erőssége, hogy ezeken a borzasztó hosszú és kimerítő versenyek végén megvan a sebessége a sprintben.  

Az Unibetnél nem csak a győzelmére van lehetőségünk fogadni, hanem a top 3-ra és top 10-re is. Bár a bukik egyre komolyabban számolnak a belgával, de még így is elég jó szorzókat kapunk rá. 

  • Naesen top 10 @ 1.60    
  • Naesen győzelem/helyre @ 15.00    
unibet

 

megosztom