Spanyol foci

Amikor már olyan véresnek tűnik egy meccs, hogy kontrázni kell...

  • varin
megosztom

Oké, hogy sevillai városi derbi, de mintha kicsit elszálltak volna a bukik a határokkal.

Ha a hétvége rangadóit mustrázza végig az ember, első látásra nem biztos, hogy megakad a szeme a Sevilla-Betis városi derbin, pedig megérdemel legalább egy cikket a téma. Mindkét csapatnak nagyon kell a pont, így a szokásokhoz híven nagy csata várható.

A hazaiak ugyanis a BL-, a vendégek az EL-indulásért küzdenek tíz körömmel, ehhez pedig mindkét féltől győzelemre lenne szükség. Ha nem lenne kiemelten fontos a találkozó, akkor sem lepődhetnénk meg attól, hogy a fogadóirodák nagy rugdosódást várnak, ez ugyanis szinte alapvetés a felek között. De nem estek kicsit túlzásba a bukmékerek a szorzóikkal?

Fotó: Archív

A     például 8.0-n húzta meg a lapok határát, amely már rengeteg figyelmeztetést jelent. Ezt az elmúlt években inkább megugrották, mint nem, de az is igaz, hogy szinte mindig voltak utolsó perces gólok, fordítások és hasonlók.

Az biztos, hogy a 8-as határ távol tart minket mind az overtől, mind pedig az undertől, ha azonban úgy gondolkozunk, hogy talán mégsem lesz már az első perctől akkora "vérfoci", érdemes elgondolkoznunk az első lap idején, ahol 20:00 a határ.

A két csapat utolsó négy meccsén egyszer volt ezt megelőzően sárga, miként hiába tartozik a sípmester, Hernández Hernández is a keménykezű rigók közé, mostanság sokáig várt az első lapjával.

A Villarreal-Barcán például úgy osztott ki 11 sárgát és 1 pirosat, hogy a 36. percig "szűz" maradt, de rá is igaz, ami a két csapat számaira, vagyis hogy az elmúlt négy meccsén egyetlen kártyát mutatott fel a 21. minutum előtt.

A 8-as határon undert húzni sem tűnik feltétlenül ördögtől valónak a Bet365-ön (például az Unibeten a 7.5-re kapunk ugyanilyen oddsot), de a 20:00 az olyannyira alacsonyan van az első lapra, hogy szinte muszáj kontrázni egy kisebb téttel.

hatharom.com
Nincs lap 20:00 előtt
bet365 @1.83
[2844888] 2019-04-13 20:45:00 Sevilla - Real Betisx;
megosztom