NB I

Addig ütjük a vasat amíg meleg, megint a Vidire fogadunk

  • Tomihmv
megosztom

A fehérváriakban az elmúlt hetekben nem csalódtunk, így ezúttal is rájuk fogadunk az NB I rangadóján.

Múlt héten a Honvédot verte a Vidi. - Fotó: molvidi.hu

Folytatódik a Vidi kőkemény sorozata, hiszen sorrendben a Ferencváros, Mezőkövesd, Debrecen, Ferencváros, Honvéd ötös után ezen a szombaton az Újpesttel mérkőzik meg. Ám ahogy eddig is, úgy most is a fehérváriakra fogadunk, hiszen eddig egyszer sem szomorítottak el minket.

1x2     
Vidi Döntetlen Újpest
1.90 3.30 4.20
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Marko Nikolics együttese ugyanis bombaformában van, hiszen nem csak az előbb meccseket húzta be, hanem azt megelőzően is jó formának örvendett. A Paks ellen ugyan csak döntetlenre volt jó, viszont előtte ötször nyert zsinórban, avagy az utolsó 11 tétmeccséből 10-et behúzott, és csak egyszer végzett döntetlenre.

A hétvégi találkozó egyébként kiemelt jelentőséggel bír, hiszen amennyiben nyerne a Vidi, úgy 10 pontos előnyre tenne szert a harmadik helyezettel szemben, ami azt eredményezné hogy öt fordulóval a bajnokság vége előtt voltaképp eldőlne az ezüstérem sorsa. Így pedig a fehérvári alakulat minden idegszálával a Magyar Kupára fókuszálhatna, ahol jövő hét kedden fogadja a Debrecent a sorozat elődöntőjének első felvonásán. A hazaiak nem titkolt célja, hogy 2006 után ismét megnyerjék a Magyar Kupát, főleg úgy, hogy az előző körben a Ferencvárost ütötték ki.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Ami a vendégeket illeti, az Újpest is kezd belejönni, mivel zsinórban három győzelmet számlál, hiszen a Kisvárda, Paks, Mezőkövesd triót fektette két vállra az elmúlt hetekben. A borsodiak ellen egyébként roppant szerencséje volt a csapatnak, a hajrában fordította maga javára a mérkőzést, köszönhetően például Zsótér Donát szemfülességének.

Azonban ezen sikereket az Újpest úgynevezett kisebb csapatok ellen aratta, a rangadókon viszont nem ment neki, különösképp idegenben. A MOL Aréna Sóstó nyitómeccsén is alulmaradt, ami igazából nem volt meglepő, mivel legutóbb 2009-ben nyert Székesfehérváron tétmérkőzésen, az azóta lejátszott 13 ütközeten mindössze háromszor (!) tudott pontot szerezni.

Az előjelek tehát hazai sikert vizionálnak, amit tovább erősít, hogy a fehérváriak lényegesen egységesebbek és minőségibb csapatot alkotnak, mint a fővárosiak. Így pedig nem meglepő, hogy ezúttal is a Vidire fogadunk az NB I rangadóján, méghozzá igen korrekt szorzón.

[2808961] 2019-04-13 19:30:00 MOL Vidi FC - Újpestx;
megosztom