Premier League

A Manchester United és a Tottenham ellen fogadunk - tippek a PL-re

megosztom

Mindkét nagyágyú hozható meccset játszik hazai pályán, mi mégis ellenük megyünk.

A Tottenham megszenvedhet a már kiesett Huddersfielddel. - Fotó: Twitter

Szombaton két olyan mérkőzést rendeznek a Premier League-ben, ahol két Bajnokok Ligájáért küzdő csapat fogad két olyan együttest, amelynek nem oszt, nem szoroz a találkozó, azonban, mi mégis utóbbiakra fogadunk.

Időrendben haladva az első hétvégi találkozó a PL 34. fordulójából a Tottenham-Huddersfield ütközet lesz. A vendégek már elbúcsúztak az élvonaltól, készülnek a másodosztályra, azonban a játékosok többsége azért hajt a hátralévő találkozókon, hogy el tudják adni magukat és a következő szezonban ne a Championshipben, hanem a világ legerősebb bajnokságában játszhassanak.

Teher tehát már nincs a Huddersfielden, a Tottenhamen viszont annál inkább, amely csapat a BL-ért küzd. Perpillanat a negyedik helyen áll a Spurs, azonban egy meccsel kevesebbet játszott, mint a harmadik helyezett Chelsea, vagyis a vesztett pontokat tekintve még jobban áll. Igen ám, de jövő héten roppant fontos BL-meccset vív a londoni alakulat, 1-0-s előnyből utazhat a Manchester Cityhez.

Mindezen túl a hazaiaknál - ahogy a héten írtunk is róla - az egész szezonra kidőlt a csapat első számú sztárja Kane, mellette a másik ász, Alli sem játszik vélhetően szombaton, szintúgy, mint a Dier, Lamela, Aurier trió. Rajtuk kívül pedig több alapemberét is pihentetheti Pochettino, így pedig egy igencsak alkalmi kezdővel futhat ki a pályára a Tottenham.

Mindezek mellett természetesen a Spurs az esélyesebb, azonban aligha tart mészárlást, így pedig a Huddersfield +2,75-ös ázsiai hendikep (bármilyen különbségű vendégsiker, döntetlen és maximum kétgólos hazai győzelem esetén nyertes a tipp, háromgólos Tottenham sikernél a feltett tétünk fele visszajár, a másik fele veszít, a teljes tét pedig minimum négygólos hazai győzelemtől bukik) könnyedén megállhat.

bet365

A kombink másik meccse a Manchester United-West Ham ütközet. A hazaiak győzelmi kényszerben vannak, mivel a BL-t érő negyedik pozíciótól három pontra, vagyis egy győzelemre vannak. Ugyanakkor Solskjaer elég sok gonddal kell szembenéznie, mikor a kezdőjét rakja össze szombaton.

A MU 1-0-ra kikapott szerdán hazai pályán a Barcelona ellen, a visszavágót kedden rendezik, így kapásból egy-két meghatározó játékost biztosan pihentet majd. Mindemellett Shaw és Young eltiltott, Valencia és Darmian sérült így ők kimaradnak, míg Alexis Sánchez, Herrera, Matics játéka erősen kérdéses, vélhetően Solskjaer nem ezen a meccsen veti be őket ismét.

A West Hamnél is van egy rakat hiányzó (Wilshere, Nasri, Antonio, Reid, Jarmolenko, Carroll, Sánchez), de a csapat frissebb lesz és nem kell tartalékolnia. Mindemellett felszabadultan léphet pályára, mivel gyakorlatilag se előre, se hátra nem igazán léphet a hátralévő játéknapokon a Premier League táblázatán.

Mindezek tükrében, illetve figyelembe véve azt, hogy a WHU-nak mostanság jól megy a MU ellen, aligha várhatunk kiütéses hazai sikert. Így pedig a West Ham +2,25-ös ázsiai hendikepnek (bármilyen különbségű vendégsiker, döntetlen és egygólos hazai siker esetén nyertes a tipp, kétgólos manchesteri győzelem esetén a feltett tétünk fele visszajár, a másik felével nyerünk, a teljes tét pedig minimum háromgólos hazai sikertől bukik) szavazunk bizalmat.

hatharom.com
Tottenham-Huddersfield Huddersfield +2,75 (ázsiai hendikep)
Manchester United-West Ham West Ham +2,25 (ázsiai hendikep)
1.85 @ bet365
Fogadási határidő: szombat 13:30

megosztom