Bundesliga

Alacsony szorzót húzunk a javuló formában lévő Der Club meccsén

  • gb1
megosztom

A Bundesliga 29. fordulóját a Nürnberg-Schalke nyitja, amelyen két kiesés réme által fenyegetett együttes csap össze.

Christian Mathenia a sajtóval diskurál. fotó: Twitter

A Frankfurt elleni utolsó pillanatos zakót a Schalke a Nürnberg ellen próbálja majd elfeledtetni a szurkolóival - első blikkre ideális ellenfélnek tűnik erre a hátulról második Der Club. A nürnbergi brigád számára azonban az utóbbi két meccsén összegereblyézett négy pont azt jelenti, hogy ismét megcsillant a bennmaradás reménye és garantált, hogy az utolsó vérig menni fognak ezért a célért.

1X2    
Nürnberg Döntetlen Schalke
3.40 3.25 2.25
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Schalke a fiatal edzőzseni, Domenico Tedesco révén tavaly még második helyen végzett a bajnokságban, idén azonban darabjaira hullott az együttes. Olyannyira, hogy hat fordulóval a vége előtt még ők is a fenyegetett csapatok között tanyáznak, főleg, hogy a mögöttük lévők már megkezdték a hajrát.

268479

Nem véletlen, hogy a bukik is óvatosan bántak a fordulónyitóval, bár azért a vendégeket hozták ki enyhe favoritnak. Ez nem meglepő ugyan, de vitatkozni lehet vele, hiszen az immár Huub Stevens által vezetett Királykékek a 14 idegenbeli meccsükből mindössze három alkalommal keveredtek ki győztesen. Ezek az ellenfelek (Hannover, Stuttgart, Düsseldorf) egytől egyig mögöttük voltak a tabellán, ahogy most a Nürnberg is, de mégsem számítunk egyoldalú meccsre.

A Schalke utóbbi öt bajnokija elég silány képet fest - négy zakó és egy győzelem, valamint összesen négy szerzett találat!

 

Stevens mindezek ellenére elégedett a látottakkal és szerinte jó úton haladnak. "Szégyen, hogy nem kaptuk meg a jutalmunkat a kemény munkáért egy jóval frissebb csapat ellen. Ennek ellenére úgy látom, hogy jó irányba haladunk." - mondta a 65 éves tréner a balszerencsés Frankfurt elleni meccsre célozva.

[2803956] 2019-04-12 20:30:00 Nürnberg - Schalke 04x

A Nürnberg múlt heti Stuttgart ellen elért 1-1-el egy nyolcmeccses bukószériát szakított meg idegenben, ami még novemberben indult a Schalke otthonában elszenvedett 5-2-vel. Az összkép nem túl acélos, hiszen az elmúlt 22 bajnokijukból mindössze egy alkalommal tudtak nyerni! Ami viszont szembetűnő, hogy

2019-ben a Der Club meccsein összesen 24 találat (2.2 átlag) esett, ez pedig a legalacsonyabb szám a ligában.

Ráadásul mióta Schommers átvette a csapatot, összesen hét alkalommal találtak be ellenfeleik - a ligában csak a Bayern, Leipzig, Frankfurt trió kapott kevesebbet ez idő alatt. Mivel egyik fél sem brillírozik a támadószekcióban, így szerintünk a gólok számában, vagyis azok hiányában lehet az érték. Az alábbi tipp pedig csak akkor lesz vesztes, ha legalább négyszer rezzennek a hálók péntek este.

 

  • Ázsiai goal line - 3.0 alatt @1.42    

 

[2803956] 2019-04-12 20:30:00 Nürnberg - Schalke 04x;

 

megosztom