Európa Liga

Egy óvatos és egy bátrabb tipp a spanyol rangadóra

  • ivan
megosztom

Spanyol házi rangadót rendeznek az Európa Liga negyeddöntőjében, de a Villarreal figyelme mégis kihagyhat.

Abban talán semmi különös nincs, hogy a Villarreal és a Valencia ott van az Európa Liga legjobb nyolc csapata között, az viszont érdekes, hogy a Sárga Tengeralattjáró kieső helyen áll a spanyol bajnokságban.

Ez a tény azért számunkra ad egy támpontot a továbbjutót illetően, a bukik által 1.44-ért kínált Valencia elődöntő szerintünk reális kimenetel lehet.

1X2    
Villarreal Döntetlen Valencia
2.90 3.30 2.62
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Bármennyire is nagy dolog negyeddöntőt játszani egy európai kupában, a Villarreal számára a szezon hátralévő részében a bennmaradás kiharcolása lesz a prioritás. Nincs könnyű helyzetben a csapat, de a sorsa a saját kezében van, a hátrelévő fordulókban ugyan találkozik még a Real Madriddal és a Sociedaddal is, de a többi meccs a közvetlen riválisok ellen lesz,így ha azokon a találkozón jól szerepel, akkor meglehet a cél.

De vajon egy ilyen helyzetben mennyire tud az EL-re koncentrálni egy öltöző? Javier Calleja mesternek nincs könnyű dolga, hiszen a keretben elég sokan bíbelődnek kisebb-nagyobb sérülésekkel. Bruno Soriano az egész szezonban maródi volt, Trigueros és Miguelón tuti kimaradó csütörtökön, Fuego, Bonera és Costa játéka pedig kérdéses. Félsérült játékosokat botorság lenne pályára küldeni, hiszen a bajnoki hajrá nyilván fontosabb.

A Valencia viszonylag jó tavaszt fut a La Ligában, így harcban van a nemzetközi kupaindulást érő helyekért. A Denevérek ebből a szempontból nyugodtabban készülhetnek az EL-re, talán a hétvégi meccsen már fejben erre az ütközetre figyeltek a játékosok, hiszen a Vallecano ellen 18 (!) meccses veretlenségi sorozat szakadt meg.

[3010113] 2019-04-11 21:00:00 Villarreal - Valenciax

Mire érdemes fogadni?

Bár az El Madrigal egy rendkívül jó atmoszférájú aréna, a hazai pálya ellenére sem gondoljuk favoritnak a Villarrealt. A Valencia céltudatos futballja sokat érhet csütörtökön is, így egy rúgott gól egy döntetlenközeli eredménnyel megfelelő lenne a vendégeknek.

A bukik egyébként valami hasonlóra várnak, hiszen a gólok számát illetően +/-2,25-ön húzták meg az egál határokat, a döntetlen pedig csak 3.30-as oddsot fizet. A két csapat közös meccsei egyébként megalapozták ezt az alacsony határt, hiszen az utolsó 10 randevún mindössze három alkalommal született három vagy annál több gól.

Legutóbb januárban fordított felállásban a Denevérek sima 3-0-s sikert arattak. Mint említettük, most is inkább a vendégek felé húznánk, így az X nélküli kettes 1.80-as szorzóért nálunk játszható. A Villarrealra hétvégén nagyon fontos meccs vár a Girona ellen, nem lennénk meglepve, ha a Valencia sokkal koncentráltabb és motiváltabb lenne.

 

 

Mit gondoltok ezekről a tippekről?

 

 

 

 

[3010113] 2019-04-11 21:00:00 Villarreal - Valenciax;
megosztom