Tenisz

Nem rizikózunk túl nagyot, ha 2-0-ra húzzuk ezt a meccset

  • Cesc18
megosztom

Sam Querrey-nek nem okozhat gondot Guillermo Garcia-Lopez legyőzése a houstoni nyolcaddöntőben.

Csütörtökön ismét négy mérkőzés lesz terítéken Houstonban, pályára lép többek között a kétszeres címvédő Steve Johnson és a kétszeres döntős Sam Querrey is. Mindkét játékos szereti ezt a tornát és az amerikaiak közül már csak ők vannak versenyben és küzdenek azért, hogy zsinórban ötödször is legyen hazai teniszező a fináléban. 

Querrey 11. alkalommal vesz részt a houstoni viadalon. - Fotó: ATP

Papíron egyik játékosnak sem kellene, hogy gondot okozzon a mai nap, de Johnson olyannyira pocsék formának örvend, hogy még a világranglista 200-on kívüli Galan Riveros ellen sem merjük nyugodt szívvel nyeretni. 

Querrey sincs élete formájában, de még mindig biztatóbb a játéka, mint Johnsonnak, ráadásul Guillermo Garcia-Lopez személyében egy olyan teniszező lesz az ellenfele a nyolcaddöntőben, aki ellen kiváló mérleggel rendelkezik. 

A két játékos korábbi nyolc összecsapásából ugyanis hetet Querrey húzott be, legutóbb február végén Acapulcóban. 

A mexikói első körös meccsük nem hozott túl nagy izgalmakat, ugyanis az amerikai sima 6-3, 6-2-re nyert. 

GGL ezt követően Európában folytatta, ahol három Challenger-tornán indult, ám ezeken mindössze két győzelmet tudott aratni. Ez is jól mutatja, hogy 35 évesen már nem tud megújulni és nem véletlenül áll 100-on kívül a világranglistán. 

Houstonban egy döntő szettes győzelemmel kezdett, de azért Noah Rubin salakon való felülmúlása nem olyan nagy fegyvertény, favoritnak is tartották az amerikai ellen. 

Querrey ellen már messze nincsenek ilyen jó esélyei a győzelemre. Az amerikai jól ismeri és fekszik is neki a houstoni gyors salak. 

Simán benne van, hogy ez sem lesz szorosabb, mint az acapulcói meccsük volt. 

Querrey győzelme 1.50 körül fizet, de itt bevállalhatónak érezzük a 2-0-s továbbjutását is, amit viszont a Pinencle-nél igen magas, 2.50-es oddson játszhatunk meg. 

Sam Querrey-Guillermo Garcia-Lopez
Szett hendikep - Querrey -1.5
2.50 @   
Fogadási határidő: 20:30
pinnacle
megosztom