NB I

Megvan a tavaszi idény legjobb tippje?

  • mr.blonde
megosztom

Elkapta egy gyomorfertőzés az MTK-t, de a Haladás nem egyezik bele a halasztásba. Így muszáj reagálnunk.

Csütörtök kora délután az MTK hivatalos honlapján tette közzé a hírt, miszerint az első csapat keretének jelentős része gyomor bélhuruttal járó vírusfertőzést kapott és ezzel a játékosok közel kétharmadát és a szakmai stáb néhány tagját mellőzni kényszerül a hétvégi bajnokin.

Ebből kifolyólag az MTK halasztási kérelemmel fordult az MLSZ versenybizottságához.

Az m4sport.hu viszont úgy tudja, hogy a Haladás nem járul hozzá a szombati mérkőzés elhalasztásához, így amennyiben a szövetség illetékes bizottsága másképp nem dönt, a Haladás - MTK találkozó meg lesz tartva szombaton.

Bár az MLSZ még közbeszólhat, a fogadók máris rárepültek a hírre és a Haladás szorzója mindenhol esni kezdett.

A szombathelyiek eleve esélyesebbek voltak, hiszen Horváth Ferenc csapata az elmúlt öt fordulóban négy győzelmet is aratott, míg az MTK mindössze egyszer hagyta el győztesen a pályát ugyanezen időszak alatt.

A fenti információk ismeretében a foghíjas MTK győzelme a meglepetés kategóriába tartozna, így egy ázsiai hendikepes tippel a szezon egyik legerősebb tippjét helyezhetjük el.

A Bet365-nél jelenleg 1.70-ért mérik a -0.25-ös hendit, aminek értelmében egy döntetlen esetén a feltett tétünk fele visszajár.

Akkor sem kell megijedni, ha végül mégis elhalasztják a meccset, hiszen a cash out funkcióval ebben az esetben felvehetjük a tétünket.

Haladás - MTK
hatharom.com
Haladás -0,25 AH@1.70    
Kattints az oddsra az azonnali fogadáshoz!

 

[2808965] 2019-04-13 17:00:00 Haladás - MTK Budapestx;
megosztom