Bajnokok Ligája

Az oddsok alapján három párharc eldőlt a negyeddöntőben

Érik a Pool-Barca és a Ronaldo-Guardiola csata

megosztom

A négyből három párharc meglehetősen lefutottnak tűnik, de az oddsok alapján a Manchester City is ott lesz a négyben.

Lezajlott a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első felvonása, az első 90 percet követően pedig a legtöbb helyen sokkal tisztább lett a kép a lehetséges továbbjutók kapcsán.

A Barcelona szinte tökéletes eredményt elérve 1-0-s előnyből várhatja a visszavágót a Nou Campban, ebből a helyzetből pedig szinte elképzelhetetlen, hogy Messiék kiessenek. Az igaz, hogy a MU a PSG ellen hasonló - sőt, rosszabb - helyzetből tudott fordítani, de a bukik 1.10-es szorzója a Barcelonára közel van a realitáshoz.

A Juventus az idegenben szerzett gólnak és az 1-1-es döntetlennek köszönhetően szintén kedvező helyzetből várhatja a második felvonást. Az Ajax ugyan a Real Madrid ellen idegenben vívta ki a továbbjutást, de a Juve az Atlético ellen bebizonyította, hogy hazai pályán bármit képes véghezvinni. Itt 1.35-re adják az olaszok továbbjutását és 3.25-re a hollandokét.

A Liverpool a 2-0-s győzelemmel már a legjobb négy között érezheti magát, a Vörösök kapták a visszavágó előtt a legkisebb szorzót a bukiktól. Szinte képtelenség, hogy ez a Porto hárommal verje Klopp fiait, így ezt a párharcot lefutottnak tekinthetjük.

A legérdekesebb csata talán a City-Tottenham meccs lesz. A londoniak az 1-0-s győzelemmel elég biztató helyzetben vannak, hiszen nem kaptak gólt, így ha lőnek az Etihadban, a mancehsterieknek hárommal kell válaszolniuk.

Rossz hír a Spursnek, hogy Harry Kane kidőlt a sorból, valamint az sem túl megnyugtató, hogy a City odahaza rendkívül meggyőző, a Tottenham pedig legutóbb 4-1-re kikapott az Etihadban.

Oddsok a továbbjutókra    
Barcelona - Man. United 1.09 6.65
Juventus - Ajax 1.35 3.25
Porto - Liverpool 16.00 1.01
Manchester City - Tottenham 1.67 2.20
Szerinted melyik négy csapat lesz ott az elődöntőben? 

 

 

 

 

2019-04-16;42
2019-04-17;42

 

megosztom