Tenisz

Vállalhatatlanul magas oddsot kapunk erre a tök logikus tippre

  • Cesc18
megosztom

Vaskos pénzt nyerhetünk, ha 10 fölé kúszik a játékszámláló Reilly Opelka és Casper Ruud első szettjében.

Szerdán Houstonban az alsó ág nyolcaddöntős küzdelmeire kerül sor. Jeremy Chardy és Reilly Opelka személyében bemutatkozik két erőnyerő. Utóbbi a hazaiak egyik legjobb esélye, hogy zsinórban ez legyen az ötödik olyan év, amikor amerikai játékos döntőzik. 

Opelka a világ egyik legjobb szervajátékosa. - Fotó: ATP

Tudtad? Az Unibet 3.000 HUF exkluzív ingyenes fogadást ad a hatharom.com linkjén keresztül regisztrált játékosaiknak. Regisztrációhoz kattints ide!

Opelka ugyan finoman szólva sem salakjátékos, viszont a houstoni pályának nincs is sok köze a klasszikus salakpályákhoz. Ez az egyetlen olyan ATP-torna az USA-ban, amit salakon rendeznek, és természetesen az amerikaiak szája íze szerint lett tervezve. Egy kemény pálya az alapja, amire egy speciális, gyors salak borítás került. A labdák közül is a Wilson US Open típust használják, ami a gyors labdák közé tartozik. 

Nem véletlen, hogy a jó szervás amerikaiaknak jól megy Houstonban. Döntőzött már itt korábban John Isner, Sam Querrey, Jack Sock és Steve Johnson is. 

Nagy hiba lenne tehát leírni Opelkát, hiszen ide nem kell klasszikus salakpályás tudás. Ugyan az elmúlt három évben nem tudott meccset nyerni Houstonban, viszont idén élete formájában játszik, így nagy jelentősége nincs, hogy korábban rendre elvérzett. Egyébként is, például három éve még világranglista 1008.-ként játszott egy elég jó meccset Querrey ellen. 

Fogadás a továbbjutóra    
Reilly Opelka Casper Ruud
1.83 1.98

Casper Ruud ellen azért nagy pénzben nem fogadnánk az amerikaira, ugyanis a fiatal norvég nagyszerű salakpályás játékos és ezen a borításon kifejezetten jó lehet. Ruudnak ugyancsak kiváló szezonja van, szépen lépdel előre a ranglistán és jó formában várja a tavaszi salakos versenyeket. 

Jól kezdett Houstonban a norvég, Hugo Dellien ellen két szorosabb szettben harcolta ki a továbbjutást. A mérkőzés elején egyszer veszítette el az adogatását, utána viszont mindössze egy bréklabdát engedett. Ez fontos az Opelka elleni meccs előtt, ami a salak borítás ellenére egy erős szervacsatának néz ki. 

A fogadóirodák 24.5-nél húzták meg a játékok számának határát. Ez azért túl magas, hogy behúzzuk az overt, annak ellenére, hogy egy tie-break szinte garantált.

Amiben viszont komoly értéket látunk, hogy az első szettben 10.5-nél több játék lesz. Erre 2.35-ös oddsot kapunk az Unibettől, ami vállalhatatlanul magas. Ugyanerre a bet365 2.10-et kínál, ami sokkal közelebb áll a valósághoz. 

Reilly Opelka-Casper Ruud
1. szett játékok száma - 10.5 felett
2.35 @    
Fogadási határidő: csütörtök, 01:00
unibet
megosztom