Angol foci

Londonba kirándulunk egy kis csihi-puhiért - tipp a másodosztályból

  • varin
megosztom

Ki hinné, hogy a BL árnyékában egy Millwall-QPR derbi a leginkább paprikás találkozó?

Nehéz lenne azt mondani, hogy a Millwall fanatikusai a világ legnépszerűbb és legbarátságosabb szurkolói. A londoni csapat lelkes tábora több balhéról is emlékezetes, és igaz, hogy kapcsolatuk talán a Chelsea-vel legrosszabb, egy londoni derbi mindig külön pikantériát kap, ha a Millwall is érintett. A The Denbe most az edzőváltáson átesett QPR látogat, márpedig a pontok mindkét csapatnak úgy kellenek, mint egy falat kenyér...

Fotó: Daily Express

A Millwallt ugyanis 1, míg a QPR-t csupán 5 pont választja el a kiesőzónától, igaz, a legnagyobb rivális Rotherham az Aston Villát fogadja majd, amely egy nagyon nehezen megnyerhető meccs a számukra. A tét emiatt hatalmas, hiszen ha a southwarki csapat otthon tartja a három pontot, lélegzetvételnyi szünethez jut, míg vendégsiker esetén megkönnyebbülhetne a Rangers.

Az a Rangers, amely rettenetes formának "örvend," ez pedig nemrég Steve McClaren állásába került. Az ideiglenes mester, John Eustace debütálása nem sikerült fényesen, a The Hoops egy négyessel távozott a listavezető Norwichtól. Az még magyarázható vereség volt, ám a Millwall ellen nem fér bele a fiaskó...

A két tábor legutóbb 2010-ben csapott össze egymással, annak 11 letartóztatás lett a vége.

A három pont megszerzése tehát létkérdés lesz, így bőségesen várhatunk lapokat. A QPR amúgy sem tartozik a legsportszerűbb csapatok közé, csupán három gárdának van több lapja, mint nekik, míg a Millwall inkább a hátsó régióban található.

A fogadóirodák 3,5-en húzták meg a lapok határát, ami kedvező line-nak tűnik. A tavalyi és az idei szezonban háromszor találkoztak, ezek pedig átlagosan 5,7 lapot hoztak.

A mérkőzés játékvezetője is fontos faktor, szerencsénkre pedig John Brooks a keménykezű sporik közé tartozik, az idei szezonban 4,8 lapot osztott ki átlagosan. Legutóbb a Brentford-Derby meccsen nyolcszor mutatta fel a kártyáját - őrizze meg jó szokását ezúttal is!

hatharom.com
3.5 lap felett
Unibet @1.87
[2791815] 2019-04-10 20:45:00 Millwall - Queens Park Rangersx;
megosztom