Bajnokok Ligája

Ezt várjátok Ti - 7.50-es oddsot faragtunk tippjeitekből a fogadáskészítővel

megosztom

Szerdán az egész földkerekség az MU-Barcelonára figyel. Lássuk most, hogy Ti mit hámoztatok ki a csúcsmeccsből!

Végre eljött, amire hetek óta vártunk, a BL-negyeddöntőjének legizgalmasabbnak ígérkező párharca. A Manchester United-Barcelonát szokásunkhoz híven több aspektusból is körbejártuk, foglalkoztunk a múltbeli rivalizálásukkal, speciális fogadásokat ajánlottunk rá, de az élő lehetőség körül is szétnéztünk. Nem maradt hát más, mint hogy a mélyen tisztelt nagyérdemű, azaz a Hathármas közösség tippjeit vizsgáljuk meg közelebbről.

Szép számban érkeznek be az ötletek és azt, hogy lassan át lépik a százat, részben annak köszönhetjük, hogy a Tippkirály megmérettetésén dupla profitot nyerhet, aki helyesen olvassa a mérkőzést.
Rendhagyó módon ezúttal a többség elképzeléseit egy    -ös fogadáskészítővel összerakott szelóra tükröztük, aminek zöldülése esetén egy elég masszív @7.50-es szorzóra tehetünk szert.

 

Nem okozott nagy meglepetést a háromesélyes opcióra beérkezett voksok alakulása – kicsivel több, mint 60 százalék Messiék sikerét látja reálisnak. Ezt tippelte "kitti198883” nevű olvasónk is, aki ezzel a pár sorral tűzte meg döntését. "Nem tudom miért, de számomra egyértelmű a Barcelona győzelme. Ha nem így történne, elég nagy arcul csapásnak élném meg. Jó kapus,  jó támadósor. Nekem ennek a mérkőzésnek a kimenetele nem kérdés."  Tegyük hozzá, hogy 19-19% azért érkezett a hazai és a döntetlen végeredményre is, ami azért annyira nem is csekély.

Sokkal nagyobb az egyetértés abban, hogy a mérkőzésen mindkét fél betalál majd. Ezen a tételen 86%-14% arányban az @1.67 körül pakolható ’igen’ felé húzott a mérleg.

A katalánok győzelmének oddsához hasonló számon, azaz @2.05-ért kínálják a bukik, hogy Messi bármelyik gólt lövi, ha pedig ő köszönne be először, több mint @4-szeres lóvénak örülhetnénk. A tippsoron zárásképp egy szintén egyhangú döntést találunk, miszerint a második félidőben rezzen majd többet a háló. Íme az emlegetett szamár:

 

Mit gondoltok erről a fogadáskészítős szelóról?

 

 

 

 

[3010093] 2019-04-10 21:00:00 Manchester United - Barcelonax;
megosztom