Sportfogadás

Egészen hihetetlen, amit a Logibet két master tippmestere csinál!

megosztom

Karlsson és Tippergreta olyan heteket tudhat maga mögött, amelyet tényleg csak a legnagyobbak.

A Logibeten masternek lenni rangot jelent, oda tényleg csak a legjobbak kerülhetnek fel. Partneroldalunk komolyan veszi, hogy kizárólag a jól teljesítő, kiegyensúlyozott, megbízható tipsterek legyenek a legmagasabb szinten. Jelenleg ketten, Karlsson és Tippergreta birtokolják ezt a kitüntetett figyelmet, arra azonban aligha számíthattunk, hogy ennyire dominálni fogják a Logibetet. Mindketten egészen lenyűgöző formában vannak, óriási értékei a tippadó platformnak, a felhasználók pedig aligha elégedetlenek bármelyikükkel is. Lássuk azt a bizonyos jó formát!

Kattints a képre!

Karlsson esetében könnyebb a dolgunk, hiszen lassan két hónapja megvásárolhatóak a tippje, az eredmény pedig finoman szólva is világklasszis.

124 tipp alatt 52.52 egységet nyert Karlsson, ami 13.93%-os ROI-nak felel meg. Minden sportágából eléri a 10% ROI-t, magas átlagodds mellett magas találati aránnyal dolgozik.

Róla tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a rossz szériák messzire elkerülik, és bár nem dolgozik sok tippel, a napi betevőt így is megkapjuk tőle.

10 ok, hogy miért a Logibetet válaszd
  • Mert az oldal nem árul zsákbamacskát, minden szám, minden statisztika nyilvános és korrekt
  • Mert az első és legfontosabb náluk az őszinte kommunikáció és a hibák, rossz eredmények ugyanolyan felvállalása, mint a jó eredményeké
  • Mert több, mint 200 tippmester tippjeiből válogathatsz egyetlen előfizetés díjából
  • Mert ez az előfizetés a piacon egyedülállóan olcsó, mindössze 19.99€ egy hónapra
  • Mert a Logibet keményen szankcionálja azokat a tippmestereket, akiknek nem az előfizető érdeke az első és legfontosabb
  • Mert a Logibet egy olyan egyedülálló formulával (Logibet-index) értékeli a tippmestereket, amely garantálja, hogy az előfizetők érdekeit
  • Mert olyan tippmesterek tippjeit rakhatod meg, akik 4-5 éves tipptörténettel és plusszos mutatóval rendelkeznek
  • Mert Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségének, a Hatháromnak évek óta megbízható partneroldala
  • Mert a tippeket e-mailben kapod meg a publikálást követően
  • Mert a tippek a két legnagyobb irodából érkeznek, amely garantálja a megjátszható tippeket, stabil oddsokat

Tippergreta esetében természetesen a minta és az ingadozás is nagyobb, hiszen a Logibet legvagányabb csajszija előszeretettel vadászik magas oddsok mellett kosármeccsekre, focira és teniszre is. A forma viszont frenetikus, hiszen az elmúlt két hetet Gréta végigkaszálta.

2 hét alatt 61 tippet adott fel Tippergreta, amely +46.71 egységet jelentett - ez megfelel ~16%-os ROI-nak!

Fogadóként nagyon jó érzés lehet látni, hogy partneroldalunk két legjobb tipstere ilyen kiváló formát mutat, hetek óta gyakorlatilag konstans püfölik a fogadóirodákat, vaskos profitot szállítva ezzel az előfizetőknek.

Ha szeretnéd megkapni Karlsson és Tippergreta tippjeit, egyetlen 19.99€-s előfizetéssel megvásárolhatod őket egy teljes hónapig. Csatlakozz a Logibethez és kaszálj a masterekkel!

megosztom