Sportfogadás

Népszerű, speciális, őrült és extrém fogadási kínálat a Premier League-re

megosztom

A versenyt szponzoráló Unibet hihetetlenül széles fogadási kínálattal várja a darts szerelmeseit. Oldalunknak köszönhetően ráadásul exkluzív ingyenes fogadásra is szert tehetsz.

Csatlakozz Magyarország legnagyobb dartsos közösségéhez, a PDC Hungarian Fan Club Facebook-csoportjához és böngéssz a legrészletesebb statisztikák között.

Napjainkban már minden major dartsversenyt egy fogadóiroda szponzorál. Jelenleg a legaktuálisabb a Premier League, amellyel oldalunk is fordulóról fordulóra részletesen foglalkozik. Most górcső alá vesszük, hogy milyen fogadási opciókat kínál a versenyt szponzoráló partnerirodánk, az  

Az izgalmasabb része a speciális piacok, de mielőtt erre rátérnénk, lássuk, melyek a legnépszerűbbek. A fogadók a legnagyobb téteket a meccs győztese, DNB, hendikep és legek száma piacokon helyezik el. Itt amit fontos megjegyezni, hogy az Unibet kínál úgynevezett alternatív hendikepeket és line-okat, így pedig lehetőségünk van biztosabbá vagy éppen rizikósabbá tenni a tippünket. 

Szintén a népszerűbbek közé tartozik a 180-akra való fogadás. Itt is elég széles spektrumon mozog a kínálat, ugyanis feltehetjük tétünket arra, hogy a mérkőzésen hány 180-as lesz, arra, hogy ki dob többet, vagy éppen arra, hogy az egyik fél hány 180-ig jut. 

unibet

A speciális fogadási kínálat között találjuk viszont az igazán érdekes piacokat.  

Az Unibetnél lehetőségünk van arra fogadni, hogy az adott játékos milyen duplával nyeri a mérkőzést. Ez valahol lutri, de az oddsokat is ehhez mérik, illetve ha van némi sejtésünk arról, hogy mely játékosnak mi a kedvenc duplája, akkor máris jobb helyzetben vagyunk.

Például James Wade híresen szereti a dupla 10-et, így az esetében erre érdemes fogadást kötni.
 


 

Ha már kiszállók, akkor természetesen fogadhatunk arra is, hogy mekkora lesz a mérkőzés legnagyobbja, sőt, az Unibet kínál fogadási opciót játékosok legmagasabb kiszállójára is. 

Az őrültebb piacok közé tartozik például az, hogy az első leg első 3 nyilának összege 100.5 alatt vagy felett lesz. Itt a magasabb oddsot rendre az overre adják.

Ez is elég lutri szagú, de egy Van Gerwen-féle kezdésnél azért megérhet egy kis pénzmagot. 
 


 

Az extrém piacok közé soroljuk a 9 nyilasokra és a 170-es kiszállókra kínált fogadási opciókat. Ezek azok, amik elég vaskos pénzt fizetnek. Még Van Gerwen esetében is 31.00-es oddsot kapunk egy 9 nyilasra. 


Ha azt gondoljátok, hogy mindent felsoroltunk, akkor tévedtek, ugyanis az Unibet ennél is szélesebb palettával rukkol elő egy Premier League mérkőzés esetében. Fontos, hogy akadnak olyan piacok, amik csak az adott játéknapon kerülnek ki az iroda kínálatába.
 

3 +1 ok, hogy az Unibetet válaszd darts-fogadáshoz:

  • hihetetlenül széles kínálat
  • az Unibet TV-n egy minimális befizetés után táblagépen és mobilon is élőben nézhetőek a meccsek
  • akár 20.000 HUF kezdő tőke első befizetés után 
  • + 3.000 HUF exkluzív ingyenes fogadás kizárólag a hatharom.com linkjén keresztül regisztrálóknak.

 

REGISZTRÁCIÓ  

Minden, amit az Unibet fogadóirodáról és a bónuszokról tudni érdemes

 

megosztom