Sportfogadás

Így kell kis szorzókkal is hatalmasat szakítani

Adam188 nicknevű userünk tuti tippekkel oktatja az irodákat, kiváló számokat hoz.

Vannak, akik a kis, vannak, akik a nagy oddsokat szeretik, de a sportfogadásban végső soron csak egy dolog számít: a profit. Habár a játékosok többsége az 1.80-2.00 körüli szorzókat preferálja, vannak olyan fogadók, akik inkább a tutira mennek. A Hathárom rutinos fórumozója, adam188 is erre esküdött fórumnaplójában, az Easy Money-ban.

Tiziano is imádja adam188 tippjeit!

Noha azt hihetnénk, hogy 1.16-os átlagszorzóval bárki képes lehet profitot elérni, ez valójában távolról sincs így. Ezért is különösen kiemelkedő adam188 eredményessége, hiszen a tippjei statisztikáját kiszámolva megállapíthatjuk, hogy 

170 tippjéből eddig 157 nyert, amely 12 egység profit mellett 7,3% ROI-t jelentett.

A fórumtopic igen hamar hatalmas népszerűségre tett szert, jelenleg oldalunk legtöbbet látogatott naplója, ami nem véletlen, az eredményesség ugyanis elsődleges szempont. 

Amellett, hogy adam188 kiváló eredményességgel tippel, kiforrott bankroll-menedzsmentet is ajánl a felhasználóknak, javaslatot téve arra, mikor mennyi pénzzel is kezdjék, illetve mikor fejezzék be az adott sorozatot.

Mindenképpen érdemes tehát csatlakozni az Easy Money növekvő táborához, hiszen bármikor beköszönthet újra egy olyan 33 nyertes tippből álló széria, mint amelyet behúztak adam188 követői nemrégiben.