Átigazolás

Erre a hatszoros szorzóra megéri egy kis aprót tenni

megosztom

Az biztos, hogy nyáron a Real Madrid nagybevásárlását fog tartani, kérdés, milyen sztárokat sikerül a Bernabéu-ba csábítani.

Azok után, hogy a Real Madrid közel három hónappal a szezon vége előtt lemondhatott bármiféle trófeáról, sejthető, hogy Florentino Pérez klubelnök a nyáron alaposan a zsebébe nyúl majd a keret megerősítése okán.

Sajtóhírek szerint Zinedine Zidane eleve csak úgy vállalta el ismét a csapat irányítását, hogy garanciákat kért bizonyos játékosok megszerzésére, és további súlyos eurómilliókat költhet el a nyáron új játékosokra.

Összejön a házasság? /wiwsport.com

Az már tudható, hogy az első számú célpont Eden Hazard, akit évek óta összeboronálnak a király gárdával, ám egyelőre még maradt a Chelsea-ben. A belga támadó középpályás távozására azonban 1.20-as szorzót kínálnak, vagyis eléggé sanszos, hogy a nyáron lelép a londoniaktól. Ebbe a sztoriba az kavarhat be, hogy a Chelsea-t kizárták a nyári átigazolási időszakból, így Hazard esetleges távozása esetén Abramovics nem tud új játékost szerződtetni a helyére.

A múlt héten kapott szárnyra az a pletyka is, miszerint a Real Madrid több, mint 80 millió eurós ajánlatot kíván tenni a Liverpoolnak Sadio Mané játékjogáért. A 27 éves szenegáli csatárnak 2023-ig van érvényes szerződése a Vörösökkel, piaci értékét pedig 85 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

Ez az összeg egy Real Madridnak nem igazán jelenthet problémát, így ha Zidane meg tudja győzni Manét, akkor nagyon simán összejöhet ez a deal.

Ha még nincs Unibet-számlád, a hatharom.com extra 3000 HUF bónuszt ad regisztráció esetén. Részletek itt!

Ehhez képest az Unibet még mindig hatszoros pénzt kínál erre a transzferre, ami komoly lehetőséget jelenthet. Ha a Liverpool idén lecsúszik a Premier League elsőségről és a BL-ben sem tud feljutni a csúcsra, akkor simán benne van, hogy néhány kulcsember, köztük Mané a továbblépés mellett dönt.

unibet

 

megosztom