Tenisz

Könnyedén zöldítheti Tsonga ezt az 1.57-es tippet

  • Cesc18
megosztom

A francia játékosnak nem okozhat gondot a több, mint egy év kihagyás után visszatérő Cedrik-Marcel Stebe legyőzése.

A héten Marrakechben elrajtol a tavaszi salakszezon, méghozzá olyan nevekkel a főtáblán, mint Alexander Zverev, Jo Wilfried Tsonga és Fabio Fognini. Közülük a francia már hétfőn érdekelt, ellenfele pedig egy rég nem látott harcos, Cedrik-Marcel Stebe lesz. 

Fogadás a továbbjutóra    
Jo-Wilfried Tsonga Cedrik-Marcel Stebe
1.11 6.50

A fogadóirodáknál az esélyek elég egyértelműek, ami nem olyan meglepetés annak fényében, hogy a német srác 15 hónapja játszott legutóbb tétmeccset. 

Tsonga könnyű rajtot vehet Marrakechben. - Fotó: ATP

A tavalyi szezonban hasonló hajóban eveztek, hiszen Tsonga egy térdsérülés miatt kényszerült hónapokat kihagyni, míg Stebe-nek a jobb csuklója rakoncátlankodott. Olyannyira, hogy a februári első műtétje után júliusban is kés alá kellett feküdnie, sőt, idén is túl van már egy műtéten. 

Rengeteget kellett tehát kihagynia a németnek, míg Tsonga tavaly ősszel már tétmeccseket tudott játszani, idén pedig folyamatosan láthatjuk a Touron. Nem is nyújt olyan rossz formát, összességében nem lehet elégedetlen az első negyedévével, még ha a márciusa nem is volt túl fényes, előtte azonban tornát nyert Montpellier-ben. 

Amit viszonylag borítékolni lehet, hogy Stebe három műtét után az első tétmeccsén nem fogja 100%-on terhelni a jobb csuklóját.

Ez ugyan nem az ütőkeze, de így is hatalmas hátrányt tud jelenteni. 

Tsongának ez a meccs ujjgyakorlat kell, hogy legyen, Stebe-nél a meccsrutin sincs meg, és hát alapból egy gyengébb képességű játékos. A németnél ez most egy teszt lesz, megnézik, hol áll, tud-e fájdalom nélkül játszani. 

Fogadás szempontjából a Tsonga 2-0 sem fizet valami jól, ha viszont -4.5-ös hendivel rakjuk, akkor egy elég baráti 1.57-es oddsot kapunk a bet365-től. Már csak azért is jó ez az 1.57, mert a híresen magas szorzókat kínáló Pinnacle is mindössze 1.46-ot kínál erre az opcióra...

Jo-Wilfried Tsonga-Cedrik-Marcel Stebe
Game Hendikep - Tsonga -4.5
1.57   
Fogadási határidő: 16:30
bet365
megosztom