Sportfogadás

Jönnek AZOK a bizonyos meccsek - most nagyon megéri követni a Logibetet

megosztom

A szezon végén egyre több lesz a gyanús mérkőzés, ezekről pedig a Logibeten is szerezhetsz infókat.

Az utolsó két hónapjához érkeztek az európai bajnokságok, ami azt jelenti, egyre több lesz a rendkívül fontos tétmeccs és a teljesen érdektelen találkozó is. Ilyenkor kiemelten fontos, hogy tisztában legyünk egyik, illetve másik fél motivációival, a legjobb fogadásokat ugyanis csak a kellő ismeretek birtokában köthetjük meg. Ha pedig nem akarunk mi hosszú munkaórákat beleölni az információszerzésbe, bízzuk a dolgot a profikra, a Logibet profijaira!

Már unalomig ismételtük, de attól még a sportfogadás alfája, omegája és mindene az, hogy egy információt előbb megszerezz és feldolgozz, mint a fogadóirodák. Ha erre képes vagy és megfelelően tudod értékelni, számszerűsíteni a tényeket, de facto nyertes fogadó vagy. A labdarúgó-szezonok végének közeledtével ezek a tényezők csak még inkább felerősödnek, hiszen egymást érik azok a meccsek, ahol kizárólag a motivációbeli különbség is döntő tényező lehet.

A szezon végeztével megszaporodnak a furcsa eredményeket hozó meccsek, több lesz az az együttes, amely számára már mindegy az eredmény, emiatt nem védekeznek, csak támadnak és több ilyenkor a pihentetés, ifik kiküldése is.

Az ilyen jellegű infókat megszerezni óriási munka, igazi kihívás ismerni minden forrást és segítséget, ám a profi tippmesterek éppen attól profik, hogy ezzel nincs problémájuk.

A futballszezonok végét követően pedig csakhamar elkezdődnek a barátságos mérkőzések és az európai kupaszezon selejtezői is, így gyakorlatilag szünet nélkül dolgozhatnak tovább a legjobb tipsterek.

Mindenképpen érdemes tehát csatlakozni a Logibet rendszeréhez, hiszen partneroldalunkon több éves rutinnal rendelkező, komoly tippmesterek vannak, akik tudják, mitől döglik ilyenkor a légy.

Csatlakozz a Logibet rendszeréhez és kövesd a profikat!

megosztom