Tippkirály

Ezúttal a BL-ben tehetsz szert dupla profitra tippbajnokságunkban

Hét közben egyértelműen a Bajnokok Ligája-meccsek viszik a prímet, így a Tippkirály sem maradhat ki a buliból.

A héten végre folytatódnak a BL-izgalmak, melyek közül a legnagyobb figyelem kétség kívül a Manchester United-Barcelona összecsapást övezi. A két gigász legutóbb a 2007/08-as kiírásban nézett farkasszemet az Old Traffordon - akkor az első meccset 1-0-ra nyerték a Vörös Ördögök, akik aztán tovább is jutottak a katalánokkal szemben. Bő tíz esztendővel ezelőtt az MU végül a Chelsea ellen tizenegyesekkel diadalmaskodott a szakadó esővel tarkított moszkvai fináléban.

A gránátvörös-kékeknek tehát van miért bosszút állni, köztük Leo Messinek is, aki már akkor is pályán volt. Fogadási szempontból nem a legkönnyebb meccs, de mi feladjuk nektek a leckét és ha ügyesek vagytok, akkor dupla profit ütheti a markotokat. Az aktuális duplázós meccs tehát a Manchester United-Barcelona BL-negyeddöntő első felvonása, nem is szaporítjuk tovább a szót, tippelésre fel!

Miről is van szó?

Ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet, az eddigi szériákhoz hasonlóan ezúttal is vannak úgynevezett duplázós meccsek a két hónapig (március 1. - április 29.) tartó megmérettetés során. 

Értelemszerűen ezeken  a kiemelt mérkőzéseken a leadott nyertes tippek pontjai duplázódnak, ám vesztes tipp esetén csak szimplán vonódnak le!

 

A Tippkirály aktuális állását ide kattintva találod.

 

[3010093] 2019-04-10 21:00:00 Manchester United - Barcelonax;