Bundesliga

Az oddsok alapján Dárdai alatt megingott a kispad

  • ivan
megosztom

Berlini pályafutása egyik legnehezebb időszakát éli át Dárdai Pál, miután csapata sorozatban négy vereséget is begyűjtött a Bundesligában.

Fotó: Hertha BSC - facebook.com

Hiába játszhatott közel 75 ezer berlini néző előtt, a Hertha szombaton 2-1-re kikapott hazai pályán a Düsseldorf csapatától, így Dárdai együttese visszacsúszott a tabella 11. helyére.

A magyar tréner berlini karrierje egyik leggyengébb időszakát éli meg, hiszen ez volt sorozatban a negyedik fiaskója a Herthának, az utolsó 10 fordulóban pedig mindössze két győzelmet aratott a gárda.

A német sajtó krízisként írt a Herthánál kialakult helyzetről, megemlítve, hogy a berlini szurkolók egy része elvesztette bizalmát Dárdaiban. Michael Preetz sportigazgató egyelőre még nem kongatta a vészharangokat és Dárdai pozíciójával kapcsolatban sem nyilatkozott semmi negatívat, viszont a csapat játékára tett elmarasztaló megjegyzéseket.

Hertha Berlin#ger-hertha_berlin#10

Az Unibetnél fogadhatunk arra, hogy a szezon előtt kirúgnak (vagy távozik) egy vezetőedzőt a Bundesligában, korábban mi is cikkeztünk arról, hogy az exferencvárosi Thomas Doll rúdja igencsak kiáll a Hannovertől, így érdemes lehet némi pénzt tenni a korai menesztésére.

Akkor Dárdai pozíciója még sokkal stabilabbnak tűnt, hiszen az Unibet március végén még 21-szeres szorzón kínálta a távozását, ez a szám viszont mostanra leesett 10-re. Ezzel az oddsszal Dárdai a második lett Doll mögött, ami nem túl jó pozíció ebben a listában.

Hol találod ezt a fogadást?
Unibet > Labdarúgás > Összes labdarúgás > Speciálisak > Vezetőedzők

A Bundesligából hat forduló maradt hátra és az nagyjából eldőlni látszik, hogy a Hertha valahol a 10-13. hely környékén fog végezni. Kiesni már nem nagyon tud, de a nemzetközi kupaindulást érő pozíciók is messze kerültek.

Annyiból szerencséje lehet Dárdainak, hogy a hátralévő meccsek közül jó pár hozható, hiszen például otthon játszanak még a Hannoverrel és a Stuttgarttal is, így van még esély szépen befejezni a szezont.

 

268479

 

megosztom