Premier League

A Chelsea ellen fogadunk a londoni rangadón

  • Tomihmv
megosztom

Meglepő lehet, de a felemás formában lévő West Hamra fogadunk a Chelsea otthonában.

A Chelsea ellen fogadunk a londoni rangadón. - Fotó: Twitter

Igen hosszúra nyúlt az angol Premier League 33. fordulója, hiszen majd egy hete elkezdődött, de csak most hétfőn fejeződik be. Méghozzá nem is akármilyen mérkőzéssel, hanem egy igazi rangadóval, hiszen két londoni együttes, nevezetesen a Chelsea és a West Ham csap össze a Stamford Bridge-en.

1x2     
Chelsea Döntetlen West Ham
1.33 5.50 7.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A hazaiaknak jót tett a válogatott meccsek okozta kéthetes szünet, hiszen az Everton elleni vereséget követően kétszer is nyerni tudtak, előbb a Cardiff, majd a Brighton ellen. Igaz, ezen sikerektől nem kell elájulniuk, mivel a walesiek ellen addig vesztésre álltak, míg a sztárok nem álltak be, és csak a 90. percben sikerült kiharcolniuk a győzelmet, míg a Brighton egy félig-meddig felforgatott kezdővel lépett pályára.

A Cardiff elleni meccset érdemes lehet alapul venni, mivel borítékolható, hogy Sarri tartalékol majd hétfő este, mivel hiába van győzelmi kényszerben csapata, csütörtökön az Európa Ligában negyeddöntőjében lesz érdekelt, méghozzá a Slavia Praha otthonában. Ezt pedig kihasználhatja a West Ham, amely csapat nincs ugyan bombaformában, de a Chelsea ellen mindig felszívja magát.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A Kalapácsosok igen kétarcúak az utóbbi hónapokban, hiszen amíg hazai pályán parádésan szerepelnek (többek közt legyőzték az Arsenalt, pontot csentek a Liverpooltól), addig házon kívül nagyon nem megy nekik. Az elmúlt hét idegenbeli meccsükön hat vereség mellett egy döntetlent tudnak felmutatnia, az FA Kupában a harmadosztályú Wimbledon otthonában is ki tudtak kapni. Mindezek ellenére mi mégis rájuk fogadunk.

A West Ham ugyanis mindig összekapja magát a londoni rangadóra, a Chelsea speciel több, mint két éve nem tudta legyőzni a WHU-t, és ha tovább vizsgálódunk, akkor megállapíthatjuk, hogy a felek elmúlt kilenc egymás elleni meccsén két vagy többgólos siker nem alakult ki egyik fél javára sem.

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a Chelsea vélhetően tartalékol majd (egyrészt a sérültek, másrészt az EL-meccs miatt), akkor bizony a West Hamnek (a hiányzói ellenére) bőven lesz esélyese, hogy szoros meccset játsszon hétfőn este a Stamford Bridge-en. Így pedig a WHU +1,75 ázsiai hendikepes (két gólos hazai sikernél is csak a tétünk felét veszítenénk el) fogadási opcióra teszünk egy kis aprót.

 

[2782275] 2019-04-08 21:00:00 Chelsea - West Ham Unitedx;
megosztom