Kézilabda

Megtaláltuk a legjobb tippet a Veszprém-Szeged döntőre?

  • mr.blonde
megosztom

Idén is összejött az álomdöntő, a Magyar Kupa fináléjában a Veszprém és a Szeged feszül egymásnak.

A várakozásoknak megfelelően mindkét sztárcsapat gond nélkül vette az elődöntő jelentette akadályt, a címvédő Veszprém a Dabast mosta le a pályáról, míg a Szeged a Balatonfüred ellen nyert minden gond nélkül.

Így vasárnap a tavalyi évhez hasonlóan ismét csúcsrangadót rendeznek az MK-fináléban, a bukmékerek szerint pedig közel teljesen azonos a két csapat esélye a végső sikerre.

1X2    
Veszprém Döntetlen Szeged
1.95 7.00 2.20
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Veszprém és a Szeged legutóbb három hete, a Tisza partján ütközött meg egymással. Akkor egy rendkívül kiélezett csatában, végül a hazai közönség előtt játszó Szeged nyerte a rangadót, köszönhetően a kapusok hajrában mutatott extra teljesítményének.

A kétgólos különbség megérdemeltnek tűnt, vagyis elmondható, hogy a Veszprém továbbra sem előzte vissza a Szegedet, bár az őszi mélyrepüléshez képest jelentős az előrelépés ebből a szempontból.

Egymás ellen
17.03.19 NBI Szeged Veszprém 25 : 23
21.10.18 NBI Veszprém Szeged 27 : 32
20.05.18 NBI Veszprém Szeged 29 : 26
12.05.18 NBI Szeged Veszprém 32 : 28
15.04.18 MK Szeged Veszprém 21 : 23

Kupadöntő lévén szó most is egy szoros és izgalmas meccsre van kilátás. Ahhoz képest, hogy tavaly mindössze 44 találatot hozott a finálé, a bukmékerek most 10 góllal fölötte húzták meg az egál határokat a gólok számára.

Mindenképpen ezen a piacon érdemes mozgolódni, hiszen a győztes kilétét jelenleg piszok nehéz megtippelni ebben a párharcban.

Szóval az 54.5 gólos határ szerintünk picit magas lehet ide, hiszen a tét elég komoly, ráadásul mivel egy meccsen dől el minden, a hibázásnak sincs helye.

A Szeged az elmúlt hetekben látványosan felkeményítette a védekezését és támadásban is a lassabb, megfontoltabb taktikát húzza elő. Pastor mester aligha vasárnap fog ezen változtatni, viszont ebben a precíz játékban a Veszprém is erős, így partnere is lehet a Szegednek.

Összességében egy végletekig kiélezett, döntetlenközeli eredmény várható, viszont az O/U határokat mintha túl lennének lőve. A fenti gondolatsorból kiindulva a kiegészítő piacokon megpróbálkozhatunk egy ígéretes tippel, ami arra vonatkozik, hogy egyik csapat sem szerez 30 gólt ezen a találkozón.
 

  • Egyik csapat szerez 30 gólt - NEM@1.80    

 

Mit gondoltok, bejön ez a tipp?
bet365

 

megosztom