Premier League

Ezt a tippet biztosan nem hagyjuk ki az Arsenal meccsén!

  • Tomihmv
megosztom

Vasárnap egy mérkőzést rendeznek a Premier League-ben, az Everton az Arsenalt fogadja.

A Lacazette-Aubameyang duó ezúttal is betalálhat. - Fotó: Twitter

A bukmékerek által megállapított szorzók szerint rangadóra van kilátás a Goodison Parkban vasárnap délután, ahol az Everton az Arsenalt fogadja. Mi ezzel teljesen egyetértünk, mivel az Ágyúsok mostanság nem muzsikálnak túl jól idegenben, míg az Everton kezd formába lendülni.

1x2     
Everton Döntetlen Arsenal
3.25 3.60 2.10
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A liverpooliak ugyanis legutóbbi két meccsüket magabiztosan nyerték meg egyaránt 2-0-ra. A West Ham elleni idegenbeli siker nem volt különösképp meglepő, viszont a Chelsea ellen aratott ugyanilyen arányú diadaluk már annál inkább.

A szezon hajrájára tehát úgy tűnik, hogy összeállt Marco da Silva együttese, ami egyértelműen annak köszönhető, hogy egyre kevesebb a csapat sérültje. Hétvégén biztosan már csak Yerry Mina nem áll a gárda rendelkezésére, de a kolumbiai védő pótlása nem jelenthet gondot.

Az Arsenal igencsak kétarcú csapat benyomását kelti mostanság, hiszen amilyen jól teljesít az Emirates Stadionban, olyan pocsékul megy neki házon kívül. Az elmúlt tizenegy idegenbeli tétmeccséből csak kettőt (!) tudott megnyerni, azt is a Premier League-ből már kiesett Huddersfield, illetve az alacsonyabb osztályú Blackpool otthonában.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Az eredménytelenség fő oka, hogy az Ágyúsok hátsó alakzata idegenben nagyon gyengén zár, amit jól tükröz, hogy az előbb említett intervallum alatt csak a harmadosztályú Blackpool nem mattolta őket.

Ezt a bajt tovább tetézheti, hogy a védekezésért felelős játékosok közül Emery mester Holdingra, Bellerínre, Torreirára biztosan nem számíthat vasárnap, de Xhaka és Koscielny játéka is erősen kérdéses. Mellettük Welbeck sérülés miatt kimarad, míg Ramsey nem százszázalékos, így az ő játéka is kérdéses.

A meccs legnagyobb kérdése, hogy melyik arcát mutatja az Arsenal, de ez igazából mindegy is, mivel az Everton most tényleg olyan formában van, hogy hazai pályán bárkit elkaphat, pláne úgy, hogy nincs veszítenivalója, míg a vendégeknek azért bőven van. Az Ágyúsok leginkább a csatárduójukban, a Lacazette, Aubameyang kettősben bízhatnak, akik számolatlanul termelik a gólokat vagy szolgálják ki csapattársaikat.

Mindezek tükrében mi a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban látunk értéket, ami ugyan nem fizet túlságosan sokat, de az előjelek, illetve az alapján, hogy a felek utolsó öt közös fellépése közül négyszer is bejött, szinte garantált, hogy zöldül.

[2782276] 2019-04-07 15:05:00 Everton - Arsenalx;
megosztom