NB I

Újabb magyar rangadó, újra a Vidire fogadunk

  • Tomihmv
megosztom

Az NB I 27. fordulójának rangadóján a Honvéd a Vidit fogadja az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Újabb magyar rangadó, ismét a Vidire fogadunk. - Fotó: molvidi.hu

Nincs könnyű sorozatban a Vidi, hiszen a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően múlt héten a Debrecen ellen vívott rangadót az NB I-ben, most szombaton pedig a Honvédhoz látogat. A két találkozó között pedig a Ferencvárossal csapott össze a Magyar Kupában, az és az előtte álló ütközet is rangadónak számít.

1x2     
Honvéd Döntetlen Vidi
2.90 3.20 2.20
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Azonban eddig jól állják a sarat Marko Nikolics fiai, hiszen a Lokit hátrányból győzték le 2-1-re, míg az FTC ellen 2-0-ra nyertek, így bejutottak a legjobb négy közé a sorozatban.

A Vidi nagyon egységesnek tűnik most, zsinórban tíz veretlen (ezek közül csak egyet adott döntetlenre) meccsel a háta mögött várja a hétvégi találkozót, ráadásul komolyabb hiányzója is csak egy, maximum kettő lesz. Marko Scsepovicsnak ugyanis három helyen törte el az arcát Dibusz Dénes a Magyar Kupa találkozón, így ő biztosan nem játszik, de a szerb játékost Futács Márkó vagy Armin Hodzic tudja pótolni, míg Elek Ákos játéka kérdéses, de az ő pótlás is könnyedén megoldható.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A fehérváriaknak tehát a Honvéd ellen is jó esélyük van a sikerre, pláne úgy, hogy a fővárosiak kisebb gödörben vannak.

Supka Attiláék az elmúlt hét tétmeccsükből ugyan hármat megnyertek, de ezek közül kettő az NB II-es Budaörs elleni MK-csata volt, a bajnokságban például a tökutolsó Haladástól hazai pályán is ki tudtak kapni, de a múlt heti, mezőkövesdi vereségre sem lehetnek büszkék.

Mivel komolyabb hiányzója nincs a Honvédnak, az utóbbi hetek bukdácsolását a tulajdonos (sajtóhírek szerint George F. Hemingway a jövő héten eladja a klubot és a Bozó Zoltán által vezetett metALCOM ZRT. lesz az új tulajdonos) körüli herce-hurca okozhatja.

Az előjelek mellett a felek közti minőségbeli különbség, illetve a csapatok utóbbi időkben elért egymás elleni eredményei is vendégsikert (a Vidi az elmúlt négy alkalommal rendre legyőzte a Honvédot, és azon meccseken 11-1-es gólkülönbséget tud felmutatni) vetítenek előre, így mi is afelé hajlunk, pláne úgy, hogy a döntetlent kivesszük a játékból.

[2808957] 2019-04-06 19:30:00 Honvéd - MOL Vidi FCx;
megosztom