Olasz foci

Saját meggyőződésünk ellen vagyunk kénytelenek fogadni a szuperrangadón

  • varin
megosztom

A Juventus a Milant fogadja és hiába a sok hiányzó, hiába a jövő heti BL, bizony ez hazai lesz.

1X2    
Juventus Döntetlen Milan
1.75 3.50 5.25
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Nem is jöhetne rosszabbkor a Milan számára a hétvégi csúcsrangadó, hiszen a pocsék forma mellett kulcsemberek sérülése is nehezíti Gennaro Gattuso helyzetét. Pedig most aztán tényleg minden adott lenne a meglepetésre, hiszen a Juventus legalább olyan csehül áll a maródiakkal, tét számukra semmi, mindemellett jövő héten BL. Ám hiába ez a három fontos tény, ha egyszer a Milan gyenge formában van, akkor veretni kell őket a bajnok otthonában.

A Milannál a kisebb válság nem is a két vereség után volt egyértelműen kijelenthető, hiszen az Inter és a Samp elleni nulla pont még magyarázható, de az, hogy a hullagyenge Udinese pontot csent a San Siróból, az már "nem fér bele". Gattuso ezúttal a két ékes formációval próbálkozott, ám mivel Paqueta megsérült, vélhetően hétvégén a 4-3-1-2-es formáció átalakul valami mássá, amiről valószínűleg még Gattuso sem tudja, mi lesz...

[2848031] 2019-04-06 18:00:00 Juventus - AC Milanx;5

A brazil fazonszabász mellett egyértelműen Gigi Donnarumma sérülése problémás, de a kérdőjelek nem csak ezt a két játékost, hanem például Susót is érintik, bár ő valószínűleg Castillejo és Piatek oldalán a kezdőben kap helyet.

A Juventusnál bár botlást prognosztizáltunk kedd estére, a Juve három ponttal távozott Szardíniáról, tartalékos összeállítás ide, "cserecsapat" oda. Az azonban nagy kérdés, hogy a sérültek tengeréből kik épülnek fel az amszterdami kirándulásra, mert ha marad például maródi Mandzukic, Ronaldo, Dybala és Douglas Costa, akkor már Bernardeschi vagy Kean játszatása is luxus lenne a Milan ellen.

És hát ott van ugye az egymás elleni mérleg is, a Juve zsinórban hét győzelmet számlál, Torinóból pedig emberemlékezet óta nem távozott ponttal Gattuso együttese.

[2848031] 2019-04-06 18:00:00 Juventus - AC Milanx;10

Ami kicsit meglepő, hogy az irodák nemigen reagáltak a Milan sérültjeire, nem módosult a hétközi fordulót követően az 1x2-es oddstrió a    -nél. Ez pedig így összegezve már kiadja, amennyiben a Juventus normális kezdővel áll ki (a tervek szerint ez így lesz), akkor az 1.75-ös szorzóra illik majd lecsapni.

hatharom.com
Juventus nyer
bet365 @1.75
[2848031] 2019-04-06 18:00:00 Juventus - AC Milanx;
megosztom