Női kézi BL

Így kaszálhatsz egy Deákot kockázat nélkül a Fradival és a Győrrel!

megosztom

A hatharom.com-nak és az Unibetnek köszönhetően mutatjuk, hogy tehetsz szert kockázat nélkül 20 ezer forintra!

Két kirakatcsapatunknak köszönhetően egy Deákkal lehetünk gazadagabb. - Fotó: Facebook

A hétvégén megkezdődik az egyenes kieséses szakasz a női kézilabda Bajnokok Ligájában, méghozzá a negyeddöntők első mérkőzéseivel. Kirakatcsapataink vasárnap kezdik meg szereplésüket, a Ferencváros a Rosztovot fogadja, míg a Győr az Odense vendége lesz.

A Fradi meccsével kapcsolatosan a bukmékerek és a fogadók sem tudják, hogy mitévők legyenek, ugyanis a piac nyitásakor az oroszokat hozták ki favoritnak, azonban mostanra már a magyar csapat az esélyesebb. Szerintünk nem érdemes kimenetelre fogadni ezen a találkozón, ugyanis bármilyen eredmény benne van a meccsben.

A Rosztov ugyanis minőségibb kerettel bír (hiányzóik ellenére is), amely, ha odateszi magát bárkit, bárhol képes legyőzni. Mindez a Ferencvárosra is igaz, de az is igaz mindkét együttesre, hogy, ha "bal lábbal kel fel", akkor bármely alakulat ellen képes a szenvedésre és a meglepő eredményre.

Így pedig mi a kevés gólban látunk fantáziát, mivel az oroszok Ambros Martínnak köszönhetően a magabiztos védekezést részesítik előnyben, főleg egy oda-visszavágós, ekkora téttel bíró párharcban. A Fradi sem rohan majd, hiszen ez esetben akár pórul is járhat, így pedig az alap határt kicsit feljebb tolva, reális esély van arra, hogy a felek 56 gól alatt maradjanak.

unibet

A másik magyar vonatkozású ütközet már jóval egyértelműbb, hiszen a Győr minden téren az Odense fölé nő, kár is szépíteni a dolgokat. Elég csak annyit mondani, hogy az ETO még mindig veretlen (!) a szezonban, döntetlent is pedig csak kétszer játszott. Ezzel szemben a dán alakulat hazája bajnokságában és a BL-ben is botlott már párszor, sőt például a Metz otthonában 15 gólos (!) vereséget is elszenvedett.

Ugyanakkor lévén, hogy első meccsről beszélünk és a dánok játszanak hazai pályán, vélhetően elkerülik a nagyarányú vereséget, és az általunk igen csak eltolt hendikephatáron belül maradhatnak.

hatharom.com
FTC-Rosztov Kevesebb, mint 55,5 gól
Odense-Győr Odense +6,5
2.16 @ Unibet
Fogadási határidő: vasárnap, 18:30

A két meccsből összeállított kombinációs szelvényünk 2.16-szoros pénzt fizet, amit az Unibeten érdemes megjátszani, mivel Olvasóink a bukméker jóvoltából egy igen exkluzív ajánlatban részesülhetnek a fogadást illetően:

A 20000 forint értékű alapbefizetési bónusz mellett 3000 forint extra értékű ingyenes fogadást biztosít a fogadóiroda, amelyet kizárólag a hatharom.com-on keresztül regisztrálók és befizetők vehetnek igénybe!

 

Mit kell tenned?

 

 • A hatharom.com-on keresztül hozd létre Unibet-regisztrációdat, ezt megteheted ide kattintva!
   
 • A számos lehetőség közül válaszd ki a számodra ideális opciót és fizess be a számládra. Ne feledd, hogy az Unibet +20 000 HUF-ig bezárólag első befizetési bónuszt is ad! Részletek itt!
   
 • Fontos, hogy az ingyenes fogadások a regisztráció és befizetést követő héten keddig kerülnek jóváírásra a játékosok Unibet-számláján

 

Mindez pedig azt jelenti, hogy a fogadóiroda által kínált bónuszból (nulla kockázat) több, mint 20000 forinttal, vagyis egy "bő" Deák Ferenc által fémjelzett bankóval lehetsz gazdagabb!

 

A promóció keretén belül járó 3000 forintos összegre az     ingyenes fogadásokra vonatkozó általános felhasználási feltételei érvényesek.

 

                                              Unibet Regisztráció itt!                                                        

 

Hogyan használhatod fel a 3000 HUF-ot?

Amennyiben a fenti lépéseken túl vagy és az Unibet jóváírta az összeget a számládon, úgy onnantól kezdve Te szabadon rendelkezhetsz vele.

Bejelentkezés után az oldal bal felső sarkában található nyilat legörgetve megtekintheted a "Bónuszaim" menüpontot,a mire rákattintva igényelheted a 3000 forintos ingyen fogadást.

Fontos!

 • Csak azon új Unibet-játékosok részesülhetnek az ingyen fogadásban, akik a hatharom.com linkjén keresztül regisztráltak.
   
 • Az ingyen fogadás felhasználása előtt be kell fizetned a számládra.
   
 • Egy játékos csak egyszer igényelheti az ingyen fogadást.
   
 • Az ingyenes fogadásból származó nyereményed összege automatikusan hozzáíródik a számlád összegéhez.
   
 • Az ingyenes fogadás bármelyik sporteseményre felhasználható.
   
 • Élő és mérkőzés előtti fogadásra is érvényes.
unibet
megosztom