Angol foci

Darabokban a Terrierek, szétkaphatják őket a Rókák

  • varin
megosztom

A Huddersfield negatív rekordokat döntöget, a Leicester viszont összekapta magát. Fix 2-es?

Fotó: Archív

16 hazai bajnoki, 7 lőtt gól, 8 szerzett pont, háromszor annyi vereség, mint pontszerzés - a Huddersfield Town kiesésének jogosságához kétség sem férhet, a Terrierek idén nagyon messze voltak a Premier League szintjétől. Most azt a Leicester Cityt fogadják Jan Siewert fiai, amely még az európai kupaindulásért küzd keményen. Nem nagy odds a 2-es, de meg lehet próbálni egy kis biztosítással.

1X2    
Huddersfield Döntetlen Leicester City
4.75 4.00 1.65
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A szezon első felében még csak-csak voltak biztató jelek a Town részéről, viszont az, hogy november eleje óta egyetlen meccsen tudtak pontot szerezni otthon, nagyon gyászos statisztika. Győzelemmel távozott innen a Brighton, a Newcastle, a Soton, a Burnley és a Bournemouth is, olyan csapatok sora, amelyek mind gyengébbek a mostani Leicesternél. Ha ez nem lenne eléggé nagy probléma, Siewertnek több alapemberét is valószínűleg nélkülöznie kell majd, nem is akárkiket. Lössl kapus hetek óta sérült, az őt helyettesít Ben Hamer pedig eddig 5 meccsen 13 gólt kapott be. A védelemből emellett hiányozni fog két alap láncszem is, Zanka (25/3), illetve Kongolo (26/1). Utóbbi játékos a középpályás, Philip Billinggel (27/2) együtt sérült meg a Huddersfield hétközi edzésén.

Bár a fent említett játékosok közül van esély egy-kettő játékára, az sem befolyásolná nagyon az esélyeket.

A Leicester City ugyanis megkezdte tavaszi hadjáratát az Európa Liga-indulást jelent(het)ő hetedik helyért, utolsó öt meccsükből négyet is megnyertek Brendan Rodgers fiai. A gyatra telet követően formába lendült a korábbi csodabajnok, Jamie Vardy pedig régi fényében tündököl.

Tavaly ugyan 1-1-re végeztek a felek a John Smith-ben, de azóta kétszer is hármast kapott a Terriers a Rókáktól, és egy sima Leicester-győzelem ezúttal is papírformának ígérkezik.

Óvatosabb duhajok maradhatnak a -0.25-nél, az is másfélszeres pénzt fizet, de vélhetően nem ez a Huddersfield állítja majd meg a Leicester remek formáját.

hatharom.com
Leicester City -0.25
bet365 @1.50
[2782277] 2019-04-06 16:00:00 Huddersfield Town - Leicester Cityx;
megosztom