FA Kupa

Biztonsági tippekkel szállunk harcba az FA Kupában

  • Tomihmv
megosztom

Szombaton és vasárnap az elődöntőket rendezik a legrégibb és legrangosabb nemzeti kupasorozatban.

Nem várunk kiütéses sikert a City-től szombaton. - Fotó: Twitter

Elérkeztünk a végjátékhoz az FA Kupában, a hétvégén már az elődöntőket rendezik a Wembley-ben, amely mérkőzésekre természetesen tippeltünk is!

Időrendi sorrendben haladva az első találkozó a Manchester City-Brighton ütközet lesz, amely meccsen toronymagas esélyesek a manchesteriek, ez nem is vitás, azonban úgy véljük, hogy nem ütik ki ellenfelüket. Számukra ugyanis most kezdődik a szezon érdemi része, kedden például már a Tottenham ellen vívnak BL-negyeddöntőt, azt követően pedig a PL-ben is egyre több rangadó vár rájuk.

Ennek köszönhetően hiába óriási a tét, valamilyen rotálás várható a csapatnál, mint ahogyan azt szerdán is meghúzta Guardiola. Vélhetően Sterling, a két Silva, Gündogan és Walker a kezdőben találja magát, elöl viszont a sérült Agüero hiányozhat. Mindemellett, vélhetően ahogy magabiztos előnyre tesz szert a City, úgy áll majd le, ahogy a Cardiff elleni bajnokin is tette.

A Brighton borítékolható, hogy bunkerfocira rendezkedik be, és megpróbálja túlórára kényszeríteni a manchesteri óriást, hiszen minél később kapitulál a kiscsapat, annál nagyobb önbizalmat szerezhet, és elhiheti, hogy van esélye a döntőbe jutni.

Mindezeknek megfelelően a Brighton +3,5-ös ázsiai hendikepet küldjük harcba, hiszen ilyen előjelek után valamilyen szinten meglepő volna, ha a City négy vagy több góllal nyerne.

bet365

A másik találkozó, a Watford-Wolverhampton ütközet, jóval kiegyenlítettebb lesz, hiszen a két fél közel azonos játékerőt képvisel, amit mit sem példáz jobban, hogy a bajnokságban egymást követően, egy pontos különbséggel, a hetedik, illetve a nyolcadik pozíciót foglalják el.

A felek közül egyik fél sem gondolta volna a szezon elején, hogy eljut a Wembley-ig és azért játszhat, hogy a döntőben szerepelhessen. Ez a hihetetlen nagy tét biztos, hogy agyonnyomja a meccset, ezért nem várunk szép összecsapást, amire egyébként sem lenne sok esély, mivel a Wolves alapvetően védekezőfelfogásban lép pályára minden tétmérkőzésén. 

A felek a legjobbjaikkal állhatnak ki, hiszen a Wolverhamptonnál nincs hiányzó, míg a Watfordnál ugyan Pereyra, Penaranda és Cleverley kérdőjeles, de egy ilyen meccsre biztos, hogy összedrótozzák őket.

Mindezeknek köszönhetően erősen az under felé hajlunk, amit az őszi bajnokijuk (2-0-ra nyert a Watford Wolverhamptonban) még jobban megerősít. Azonban még az alap line határán felfelé tolva egyet küldjük játékba tippünket, ami az előjelek alapján igen csak biztonságinak mondható.

hatharom.com
Manchester City-Brighton Brighton +3,5
Watford-Wolverhampton Kevesebb, mint 3,5 gól
1.63 @ bet365
Fogadási határidő: szombat, 18:30

megosztom