La Liga

Három tippötletünk is támadt a Barca - Atléticóra

  • ivan
megosztom

Amolyan utolsó akadályként is felfoghatja ezt a meccset a Barcelona, hiszen ha legyőzi az Atléticót, hét körrel a bajnokság vége előtt 11 pontosra növeli előnyét.

Csúcsrangadót rendeznek a spanyol bajnokság szombat esti mérkőzésén, hiszen a listavezető Barcelona idei legnagyobb riválisát, az Atlético Madridot fogadja a Nou Campban. A két csapat között jelenleg nyolc pont a különbség a katalánok javára, így a fővárosiak utolsó szalmaszálként is tekinthetnek erre a randevúra.

1X2    
Barcelona Döntetlen Atlético Madrid
1.75 3.60 4.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A bukik számaiból is látható, hogy a Barcelona elég komoly favoritnak számít ezen a találkozón, a madridiak sikerére közel ötszörös szorzót kínálnak, ami jelzi, hogy bravúr kéne Simeone legénységétől.

A (közel)múltba nem nagyon tud kapaszkodni az Atlético, hiszen utoljára 2016 áprilisában egy BL-meccsen tudta legyűrni a Barcelonát, bajnoki keretek között ez viszont utoljára 2010-ben (!!) sikerült neki.

A Nou Campban még régebben jött össze ez a bravúr, 2006 februárjában, tehát több, mint 13 éve hagyta el győztesen a pályát.

Az előjelek most sem igazán mutatnak a vendégsiker felé. Az igaz, hogy a Barcelona hétközben meglehetősen dekoncentrált játékkal, de óriási mentve "csak" 4-4-es döntetlent játszott az El Madrigalban, de a fontos meccsekre Messiék rendre összekapták magukat. A hazai pálya szintén nagy fórt jelent ezen a meccsen, szombat esti időpont lévén a telt ház szinte garantálható.

Nagyon nem jött jól az Atlético Madridnak az sem, hogy Álvaro Morata kidőlt a sorból, így támadósorba az a Diego Costa kerülhet, aki nincsen 100 százalékos állapotban.

Ha már a kimaradóknál tartunk, hazai oldalon a Rafinha, Dembelé duó mellett az eltiltott Vidal marad ki, míg a vendégeknél Morata mellett Lucas Hernandez és Thomas Lemar maródi.

 

Mire érdemes fogadni?

Túl sok meglepetésre nem kell számolnunk a csapatoktól, a Simeone-féle Atlético Madridtól megszoktuk már azt a stílust, amit a Barcelona ellen rendre megpróbálnak csúcsra pörgetni. Nem is a gólokról szólt mostanában ez az összecsapás, az utolsó 10 randevúból csak négyszer sütöttek el három patront a csapatok, de négy gól egyetlen egyszer sem esett.

[2844879] 2019-04-06 20:45:00 Barcelona - Atlético Madridx;5

Ehhez mérten a bukiknál - átlagos Barca-meccsekkel ellentétben - +/-2,5 gólon húzták meg a gólok számára kínált határokat, míg a mindkét csapat szerez gólt opciót csak 1.75-ért mérik.

Nehéz itt most okosat mondani, hiszen épp úgy lehet 3-2 is ez a meccs, mint 1-0, szóval a gólokra inkább majd élőben érdemes fogadni, amikor már sejthetjük, milyen találkozóra van kilátás.

A lapok számára is érdekes, +/-6,5-ös határt szabtak a bukik. Ezen sincs semmi meglepő, jó pár parázs hangulatú ütközetet játszottak a felek a közelmúltban, de összességében azért meredek piacnak tűnik ez is.

Ami viszont játszható lehet, hogy az Atlético kap több lapot. Bár a Barca-játékosok sem mennek át a szomszédba egy kis keménységért, de hazai pályán élvezhetik a játékvezető támogatását is akár, és hát ugye vélhetően a madridi térfélen zajlik majd inkább a játék.

Lionel Messi formája mellett sem mehetünk el szó nélkül, a Bolha élete egyik legjobb szezonját futja, ehhez képest az 1.80-as szorzó a góljára igen csábító. Főleg, ha az átlagos 1.30-1.40-es oddsot vesszük alapul.

 

  • Atlético Madrid kap több lapot@1.85    
     
  • Lionel Messi gólt szerez@1.80    
     
  • Barcelona pontosan egy góllal nyer@3.60    

 

Szerinted melyik lehet a jó tipp ezek közül?

 

 

 

[2844879] 2019-04-06 20:45:00 Barcelona - Atlético Madridx;
megosztom