Női kézi BL

Durván átfordult a Fradi-lányok szorzója

megosztom

A bukmékerek nyitószorzóit szétkapták a fogadók, a Fradi underdogból mostanra favorit lett. Vajon kinek lesz igaza?

Hétfőn számoltunk be a fogadóirodák nyitó szorzóiról a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőinek kapcsán, és azóta bizony elég komolyat fordult a világ.

Mint ismert, vasárnap a Ferencváros az orosz Rosztovot fogadja, míg a címvédő Győri ETO a dán Odense otthonába látogat.

Számunkra most elsősorban a fradista lányok meccse az érdekes, hiszen abban a párharcban nagyon úgy tűnik, hogy a bukmékerek elkalkulálták magukat.

A hétfői piacnyitáskor a     2.60-as szorzót kínált a Ferencváros győzelmére, ez az odds viszont péntekre 1.95-ig zuhant.

Egyértelműnek látszik, hogy a fogadók túlzónak tartották a zöld-fehérek sikerére ajánlott értéket és tétjeikkel szétverték a piacot.

A mostani 1.95 - 8.00 - 2.30-as 1X2-es értéksor egyébként nagyjából megegyezik a két csapat tavalyi negyeddöntőjének számaival, akkor a 31-29-es orosz győzelemmel záródó dabasi meccs előtt 2.00 vs 2.20-on állt meg a két nyertesre kínált szorzó.

Hasonlóan nagy oddsesés volt a Buducsnoszt - Vipers találkozón is, ott a norvégokra kínált 3.80-as szorzó mostanra 2.80-ig csökkent.

Aki picit is jártasabb a sportfogadás világában, annak nem számít újdonságnak az ilyesmi, mindenesetre érdekes látni, hogy mennyire különbözött ebben az esetben a bukméker és a fogadó(k) esélyszámítása.

A bet365 egyébként  azzal, hogy elsőként hozta ki a szorzókat, a legkelendőbb ajánlatot is tette, a 18bet például csütörtök délben már csak 1.78-as hazaival hozta ki a meccset.

 

Ti mit gondoltok kinek lesz igaza, az oddsmestereknek vagy a fogadóknak?

 

bet365

 

megosztom