Angol foci

Csak így tudod nézni a világ legrégibb és legjobb kupasorozatának elődöntőit!

megosztom

Továbbra sem tűzi műsorára egyik magyar sporttelevízió sem az FA Kupa küzdelmeit, ám van megoldás!

A döntőbe jutás a tét a világ legrégebbi és legrangosabb nemzeti kupasorozatában, nevezetesen az FA Kupában. A legjobb négy között olyan mérkőzéseket rendeznek, mint a Manchester City-Brighton vagy a Watford-Wolverhampton, ráadásul igen ikonikus helyszínen, a Wembley Stadionban. Azonban ezen meccseket egyik magyarországi sporttelevízió sem közvetíti, köszönhetően a kialakult, meglehetősen érdekes viszonyoknak.

Az egyik új sporttelevízió színre lépésével ugyanis annyira felbolydult a piac, hogy az év elején még a spanyol bajnoki meccseket sem lehetett nézni, a Premier League-et pedig már két csatorna közvetíti. A hétvégi helyzetre viszont van megoldás.

 

Ha élőben szeretnéd végig izgulni az elődöntőket:

 

 

 

 

mindössze regisztrálnod kell a     fogadóirodába, befizetned egy minimális összeget, vagy leglább egy fogadást tenned az eseményt megelőző 24 órában, és máris nézheted a jobbnál jobb futball közvetítéseket számítógépen, okos telefonon, táblagépen vagy akár televízón keresztül is (Szingapúrból és az Egyesült Államokból nem érhető el ez a közvetítés).

Vagyis nem kell egy, kettő esetleg három tv-előfizetéssel is rendelkezned, hogy a topcsapatok meccseit élőben tudd követni!

Nyiss számlát a bet365-nél ma és igényeld a 100%-os kezdő bónuszt!
Részvételi feltételek érvényesek

 

 

 

 

ÉLŐBEN NÉZEM AZ FA KUPA ELŐDÖNTŐIT!

 

1x2 -    
Időpont Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 18:30 Manchester City-Brighton 1.14 8.00 15.00
Vasárnap, 16:00 Watford-Wolverhampton 3.00 3.25 2.37
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!
bet365
megosztom