Bulvár

Bődületes rekordot dönthet a Bosszúállok: Végjáték - nyerhetünk is vele!

  • varin
Címkék:
megosztom

Nem meglepő módon nagyon alacsonyan van az odds az Avengers rekorddöntésére, de egy kis pénzmagot megér.

Fotó: VOX

Akár Marvel-fan vagy, akár nem, alighanem a hamarosan bemutatásra kerülő Bosszúállók: Végjáték című film hozzád is elért valamilyen módon. Jómagam például utálom a szuperhősös alkotásokat, de az Infinity War még engem is lenyűgözött. A néhány hét múlva érkező folytatás brutális kasszasikernek ígérkezik.

Ezt mutatja az is, hogy az     mindössze 1.03-as oddsot ad arra, hogy USA-ban és Kanadában megdönti a jelenlegi csúcsot.

Noha a szorzó alacsony, gyakorlatilag megfelel a banki kamatnak, hiszen minden előrejelzés szerint nagyon simán szárnyalja majd túl a rekordtartót.

Azt a rekordtartót, amelyik éppen az Infinity War a maga 257,7 millió dollárjával. A Marvel-movie egyébiránt két Star Warsra ütött rá 10 millió dollárral, de előrejelzések szerint az Endgame mintegy 25 millió "dodóval" megelőzi majd az első részt, jelenleg a becslések 282 millióra saccolják az első hetes bevételt.

Miért éri meg megjátszani egy ilyen kis oddsot is?

Az 1.03-as szorzó azt jelenti, hogy 100 ezer forintra 3 ezer forint a tiszta nyeremény, ám még így is jó ötlet megfogadni egy ilyen kimenetelt. Egyrészt, ha egy fogadás szinte bukhatatlan, akkor a profit teljesen mindegy, hogy mennyi, hiszen a semminél az 1 forint is több. Másrészt pedig az ilyen, úgynevezett "novelty" fogadásoknak pontosan az a lényege, hogy a fogadók sokkal jobban izgulnak, jobban tudnak örülni is a nyereménynek, hiszen maga a fogadás is lényegesen izgalmasabb, érdekesebb, mint mondjuk egy 90 perces focimeccsre pénzt tenni. Ha pedig a film amúgy is mély nyomot hagy a nézőben, duplán tud szurkolni a nyertes kimenetelnek, hiszen úgy érzi, az megérdemli a sikert.

"Az Infinity War hihetetlen befejezését követően hatalmas rekord várható ismételten. Az egyetlen, ami kétségessé teszi a nézők özönlését, az a film első körben 180 perces hossza. A hosszú film kevesebb vetítési számot jelent" - derül ki Jeff Bock elemzéséből.

Az Unibet első befizetési bónuszának és a Hathárom különleges ajánlatának hála ráadásul 20 ezer forint befizetéssel egyből 43 ezret tehetsz rá a tippre, amely majdnem 1500 forint tiszta hasznot jelent. Ez egy olcsóbb helyen legalább öt korsó sör!

Mindazonáltal a rekord így is készpénznek vehető, az Endgame népszerűségét jelzi az is, hogy az első 24 órában 290 millióan nézték meg a bemutatóját, míg az Infinity War esetében ez "csak" 230 millió volt.

Az Endgame bemutatójára április 25-én kerül sor Magyarországon.

hatharom.com
Az Avengers: Endgame rekordot dönt az első héten
Unibet @1.03
unibet
megosztom