Sportműsor

Bayern-Dortmund, Juve-Milan és Barca-Madrid rangadók terítéken

megosztom

Górcső alá vettük az előttünk álló hétvége leginkább várt mérkőzéseit és eseményeit.

Foci

Vészesen közelít a topligák vége, hiszen a legjobb bajnokságokban már egytől-egyig bőven a túl vannak a szezon háromnegyedén. Ez persze azt is jelenti, hogy a legizgalmasabb szakaszába lépünk az idénynek, már ahol maradt miért szorítani persze. Szerencsénkre az angol, német és spanyol pontvadászatban sem dőlt még el a végső győztes kiléte, utóbbi kettőben pedig csúcsmeccseket rendeznek szombaton egy pikáns olasz párosítással kiegészítve.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A rangadók sorát Itáliában a Juventus-Milan nyitja szombaton kora este. Nem sokkal később, kicsit északabbra a Klassiker 100. kiadása következik, azaz az ősi rivális Bayern és a Dortmund néznek farkasszemet. A meccsen a bukik hazai sikert várnak, pedig alapvetőleg inkább háromesélyesnek mondható és egy esetleges BVB-siker könnyen lehet, hogy a Salátástál sorsát is eldöntené.

A szombatot egy hihetetlen izgalmakat ígérő Barcelona-Atlético Madrid találkozó zárja 20:45-től. Alapból is csodás program lenne, de különösen nagy jelentősége lehet most, hiszen Simeone brigádjának talán az utolsó esélye lesz, hogy izgalmassá tegye a La Liga hátralévő részét.

A csúcsmeccsek sorát vasárnap egy jó Gyirmót-Zalaegerszeg másodosztályú derbivel öblíthetjük le, ahol két jelenleg feljutásra álló csapat küzd majd meg egymással.
 

  • Juventus-Milan, Digi Sport 1, szombat 18:00
  • Bayern München-Borussia Dortmund, Sport TV1, szombat 18:30
  • Barcelona-Atlético Madrid, Spíler2 TV, szombat 20:45
  • Gyirmót-Zalaegerszeg, M4 Sport, vasárnap 18:00
bet365

Kézilabda

Férfi kézilabda-kirakatcsapataink ezúttal a Magyar Kupa elhódításáért fáradoznak a hétvégén, ugyanis szombaton az elődöntőket, míg vasárnap a helyosztókat rendezik meg. Mivel a Szeged és a Veszprém elkerülte egymást a legjobb négy között, így a hét utolsó napján nagyon nagy valószínűséggel összejön az álomdöntő!

A női szakágban viszont a nemzetközi kupákban lesznek érdekeltek sztárcsapataink. A Bajnokok Ligájában a negyeddöntők első felvonására kerül sor, amikor is a Ferencváros a Rosztov együttesét fogadja, míg a Győr az Odense otthonában vizitál. Az EHF-kupában viszont már az elődöntők odavágóira kerül sor, a Siófok a Viborgot látja vendégül.

El leszünk tehát kényeztetve kézilabda terén a hétvégén, ráadásul a  mérkőzésekkel kapcsolatosan tippekkel is jelentkezünk majd!

  • Férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntő, elődöntők, M4 Sport, szombat 13:00-tól
  • Férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntő, helyosztók, M4 Sport, vasárnap 13:30-tól
  • Ferencváros-Rosztov, Sport TV1, vasárnap 14:30
  • Odense-Győr, Sport TV1, vasárnap 16:50
  • Siófok-Viborg, Sport TV2, szombat 17:00

 

Lóverseny

Szombaton 18:15-ös kezdéssel rendezik meg a világ egyik legnagyobb múltú és leglátványosabb lóversenyét, a Grand Nationalt. Ez az a futam, amivel még oldalunk is évről-évre foglalkozik. Idén sem lesz ez másképp, ismét adunk néhány tippötletet, hogy még izgalmasabb legyen a verseny. Ami egyébként a bukmékerek szorzóit illeti, a tavalyi győztes Tiger Roll a maga 4.50-ével kiemelkedik a mezőnyből. 

 

Ti melyik meccset várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?
megosztom