Sportfogadás

Megmutatjuk, melyik tippmester illik hozzád - őt kövesd, ha profitálni akarsz!

Több, mint 200 tippmester várja az előfizetőket, vannak biztos profitot szállítók és hazárdírozók is. Megmutatjuk, ki illik hozzád!

Ahány sportfogadó, annyi fajta tuti módszer, annyi szisztéma és annyi elképzelés arról, milyen is a profi sportfogadás, mikkel lehet nyerni. Vannak, akik a kis oddsokra esküsznek, másokat a tízszeres szorzók hoznak lázba, de abban sincs egységes álláspont, hogy a havi 10 vagy a havi 100 tipp hosszútávon a kifizetődőbb. Természetesen ahogyan a fogadók, úgy a tippmesterek is különböző módon dolgoznak, így egy olyan helyen, mint a Logibet, ahol több száz tippmester tippjei elérhetőek, mindenki megtalálhatja a kedvére való tippmestert. Most lássuk, milyen embereknek milyen tippmesterek valóak.

  • Kockázatkerülő: Ők alapvetően kevés tippmestert követnek, kevés tippet is szeretnének látni, nem érdekli őket, hogy egy kis szórakozást kapjanak az esti meccs mellé. Kizárólag a színtiszta profit (még ha kicsi is) és a magas stabilitás számít. Ebben a kategóriában talán Griezmann a legjobb választás, aki ezeknek köszönhetően is nőtte ki magát a Logibet legnépszerűbb tippmesterévé.
Griezmann 2017 decembere óta egyetlen hónapban mínuszolt csak, alacsony tippszáma mellett kiemelkedő a profitja és a ROI-ja.

Őt kifejezetten a nagytétes fogadóknak ajánljuk, akik komoly pénzeket szánnak a sportfogadásra.

Maradona2727 is hasonló felfogásban dolgozik, havi 10-20 tipp, de azok kiváló eredménnyel. Ha nyer, nem nyer rengeteget, ha bukik, nem bukik sokat. Mindezt azonban összességében nagyon is eredményesen teszi.

  • Hazárdírozó: Ha jó szériában van, ő az isten, ha rosszul megy neki, gyűlölöd. Tippergreta és varin is tökéletesen illik ebbe a kategóriába, hiszen mindketten havi több száz tippel dolgoznak, amelyben benne van mindkét oldal. Simán elképzelhető, hogy egy hónap alatt összekalapoznak 200 egységet, de az is, hogy elbuknak 150-et. Az összkép mindenesetre még így is parádés, hiszen Tippergreta esetében közel 1000, míg varin esetében közel 2000 egység profitról beszélünk, mióta a Logibet szolgálatában állnak.
10 ok, hogy miért a Logibetet válaszd
  • Mert az oldal nem árul zsákbamacskát, minden szám, minden statisztika nyilvános és korrekt
  • Mert az első és legfontosabb náluk az őszinte kommunikáció és a hibák, rossz eredmények ugyanolyan felvállalása, mint a jó eredményeké
  • Mert több, mint 200 tippmester tippjeiből válogathatsz egyetlen előfizetés díjából
  • Mert ez az előfizetés a piacon egyedülállóan olcsó, mindössze 19.99€ egy hónapra
  • Mert a Logibet keményen szankcionálja azokat a tippmestereket, akiknek nem az előfizető érdeke az első és legfontosabb
  • Mert a Logibet egy olyan egyedülálló formulával (Logibet-index) értékeli a tippmestereket, amely garantálja, hogy az előfizetők érdekeit
  • Mert olyan tippmesterek tippjeit rakhatod meg, akik 4-5 éves tipptörténettel és plusszos mutatóval rendelkeznek
  • Mert Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségének, a Hatháromnak évek óta megbízható partneroldala
  • Mert a tippeket e-mailben kapod meg a publikálást követően
  • Mert a tippek a két legnagyobb irodából érkeznek, amely garantálja a megjátszható tippeket, stabil oddsokat
  • Topfoci szerelmese: Ha szeretsz fogadni arra, amit nézel, ha kell egy kis izgalom az esti meccs mellé, akkor Tomihmv a te tippmestered. Partneroldalunk legtapasztaltabb tipstere szeret topligákra célozni és all-time eredményeiből látszódik, jól is teszi ezt. Ő ráadásul az egyik legjobb formában lévő tipster, március végétől számítva egy 14 meccses nyertes szériában van.
     
  • Döntetlenvadász: Az egyik bevett fogadási forma, ha valaki komoly elemzések következményeként döntetlenekre fogad. Steve94, a Logibet egyik legtapasztaltabb tippmestere szereti az ikszeket, az átlagszorzója nem is véletlenül 2.56.
     
  • Éjjeli bagoly: Nem szereted a feszültséget és profitra akarsz ébredni? Karlsson egyik kedvenc táptalaja az NHL, amely általában derűs reggelt is eredményez a vásárlóknak. Karlsson emellett kisebb kosárlabda-, illetve jégkorong-ligákkal keseríti a bukikat.
     
  • Ha számít a rutin: A sportfogadás megtanulása hosszú évek kérdése, ebben pedig Tomihmv és varin verhetetlenek a mostani tippmesteri gárdából. Mindketten ötödik éve nyüstölik a bukikat, ami a szakmában már komoly eredmény.
     
  • Egyéni sportok: Ha nem a labdarúgás, hanem az egyéni sportok világa vonz, MoneyMaker a Te embered. Legyen szó teniszről, kerékpárról, dartsról, lóversenyről vagy téli sportokról, nála megtalálod számításaidat.
     
  • A legjobb: Immáron hetek óta uralja a Logibetet Karlsson, aki egy komoly átigazolás "eredménye". A Master tippmester eddig be is váltotta a hozzáfűzött reményeket, 10%-os ROI-val, kiemelt eredményességgel örvendezteti meg vásárlóit.

Karlsson statisztikái önmagukért beszélnek

  • Tehetségkutató: Hogy pontosan kiből is lesz jó tippmester, az nem 100 vagy 200 tipp alapján dől el, ugyanakkor ez távolról sem jelenti azt, hogy ne lennének olyan tipsterek, akiket érdemes követni már a kezdetektől. Ha valaki komolyan veszi ezt a szakmát, annak úgyis meglesz az eredménye, akkor pedig jobb minél hamarabb elkezdeni nyerni vele. Talán a legbiztatóbb debütáns az a Lewis Deyong, aki már rookie szinten veszi a fáradtságot és indoklásokat ír tippjeihez, az eredmények pedig egyelőre szépen jönnek, hiszen 7,3%-os ROI-val áll. BestPicks már a nevével is jelzi, hogy az élre tör, és habár a márciusi teljesítménye nem volt az igazi, az összmérleg még így is kiváló, ahogyan a titokzatos profilú és nevű AgentDnS is szenzációs mutatóval áll.

Érdemes tehát időről időre bújni a tippmestereket, hiszen a több, mint 200 tipster közül bőségesen akadnak még fel nem fedezett zsenik.

 

Látogass el a Logibetre és nézd meg saját szemeddel a tippmesterek statisztikáit ITT!

Csatlakozz a Logibet rendszeréhez, mindössze havi 19.99€-ért!