Spanyol foci

Meglepő statisztikával nyerhetünk szép pénzt Hispániában

  • varin
megosztom

A Leganes-Valladolid meccs nem tűnik az év találkozójának, de a statisztikák alapján van value tipp.

Fotó: LaLiga

Valljuk be őszintén, a Leganes-Valladolid találkozó nem az a párosítás, amelynek hallatán kiráz bennünket a hideg és rögtön elkezdünk streamet vadászni. Amellett azonban kár lenne elmenni, hogy tétje bőségesen van, hiszen a kasztíliai kiscsapat az életéért küzd, míg a madridi gárda a felsőházért. A számok alapján egy teljesen logikus fogadásra adjuk fejünket.

1X2    
Leganes Döntetlen Valladolid
1.95 3.20 4.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Amellett ugyanis, hogy a Leganes a spanyol bajnokság második legsportszerűtlenebb csapata, kifejezetten sok lapot kapnak hazai pályán, sőt, többségüket ott szerzik.

A 89 idei sárgából 48-at hazai pályán kaptak és mindössze 41-et idegenben.

Az elmúlt hetek különösen "véresre" sikerültek, hiszen a Betis ellen 4, a Valencia ellen 5, a Levante ellen 6, majd a Girona ellen 8 lapot is szereztek Nyomék az Estadio Municipal de Butarquében.

Ami a lila-fehéreket illeti, a tét számukra hatalmas, hiszen több közvetlen riválisuk, a Celta, a Villarreal és a Levante is botlott, így egy bravúrgyőzelem egészen a 15. helyig repíthetné őket, amely a nehéz sorsolásukat látva szinte létkérdés lenne.

Habár a Valladolid nem a legsportszerűtlenebb csapat a ligában, az idegenbeli átlaguk így is 2,5-es, míg ellenük átlagosan 2,6 lapot kapnak a csapatok, de ha ebből levesszük a madridi és a barcelonai kirándulásukat, akkor máris 2,92.

A mérkőzést dirigáló Guillermo Cuadra Fenrnández viszonylag rutintalan sípmesternek számít, ez az első éve a La Ligában. A szezont ugyan még "nyugisan" kezdte, de az utóbbi hónapokban megvillantotta keményebb oldalát is.

Cuadra az utolsó kilenc meccsén 44 sárgát és 4 pirosat osztott ki.

A fogadóirodák nem várnak igazán lapzuhatagot, így viszont több fogadásban is találhatunk értéket. Egyrészt két Leganes-lap máris 1.61-et fizet a    -nél, de akár mehetünk még feljebb, hiszen ha négy kártyát beszednek a hazaiak, már közel 6-szoros pénz üti a markunkat az    -en, de ha kicsit komplikálni akarjuk a fogadásunkat, a Bet Buildert hívjuk segítségül, amellyel egy ilyen, várhatóan magas hőfokú találkozón egész jó kis kombikat lehet összegyűrni.

hatharom.com
Bet Builder: Leganes 2 lap felett + Valladolid 1 lap felett
bet365 @3.75
[2844870] 2019-04-04 20:30:00 Leganes - Valladolidx;
megosztom