Tenisz

Így húzhatsz hasznot a nap roncsderbijéből

  • Cesc18
megosztom

Érdemes szétnézni a bet365 speciális fogadási piacán Sloane Stephens és Ajla Tomljanovic összecsapásán.

Finoman szólva sem túl kecsegtető a mai teniszkínálat, de azért akad egy-két fogadás szempontjából érdekes találkozó. Ilyen példásul a charlestoni torna zárómeccse, melyen az 1. kiemelt Sloane Stephens és a 14. Ajla Tomljanovic feszül egymásnak. 

Fogadás a továbbjutóra    
Sloane Stephens Ajla Tomljanovic
1.57 2.37

Stephens a két évvel ezelőtti bajnoka a tornának, top 10-es játékos és 4-0-ra vezet az ausztrál lány ellen, azonban annyira gyenge formát mutat, hogy papíron hiába szól minden mellette, mint látható, a fogadóirodák elég óvatosak vele. 

Az elmúlt három versenyén ugyanis Haddad Maia 4.50-es, Stefanie Voegele 4.78-as, míg Tatiana Maria 3.70-es szorzóval tudott ellene nyerni. 

Nem csoda tehát, hogy Tomljanovic esélyeit 2.50 alá lőtték be az oddsmesterek. Az ausztrál egyébként sem muzsikál rosszul az idei szezonban. Van már egy tornadöntője Huahinből, míg az Indian Wells - Miami duplát három győzelemmel és két szoros vereséggel hozta le. 

Stephens nem örvend túl jó formának. - Fotó: WTA

A charlestoni zöld salakon egyikük sem kezdett túl fényesen. Ugyan szettet nem veszítettek, de a játékuk hagy némi kívánnivalót maga után. 

A szervajátékaikban sem tudtak erős teniszt a pályára tenni. Stephens a spanyol Sara Sorribes Tormo ellen hatszor (!) bukta az adogatását, míg Tomljanovic a két meccsén kilencszer...Az ausztrálnak a második szervája rettentően sebezhető, a tornán eddig 32% körül nyerte mögötte a pontokat. 

Igazi roncsderbire van tehát kilátás, vagyis brék brékhátán. 

Mit jelent ez fogadás tekintetében?

Ha tényleg nem mutatnak javulást, akkor élőben mindenféleképpen érdemes a brékekre utazni. A   -ön már meccs előtt is elég széles kínálatból válogathatunk, ami a játékosok szervajátékait illeti. 

Például lehetőségünk van arra fogadni, hogy bréklabdát kell-e hárítaniuk az első adogatójátékukban. Tomljanovic esetében az 1.72-es odds kifejezetten csábító erre az opcióra, ha abból indulunk ki, hogy a második szervái után alig tud pontot nyerni. 

Tippötletek:

  • Játékos első adogatójátéka - brékpontot kell hárítania - Tomljanovic igen @ 1.72 
     
  • Játékos első adogatójátéka - az adogató 0/15/30-ra/re nyer - Tomljanovic nem @ 1.57

bet365

 

megosztom