Spanyol foci

Hendivel megtámogatva megyünk a Sevilla ellen

  • ivan
megosztom

Meglehetősen fontos mérkőzésre készül a Sevilla, hiszen a nemzetközi kupaszereplésért folytatott harcban közvetlen riválisának számító Alavest fogadja.

Az ötödik helyezett Alaves a 7. helyezett Sevilla vendége lesz csütörtök este, és mivel a két csapat között mindössze egy pont a különbség, így amolyan hatpontos derbinek is titulálhatjuk ezt az ütközetet.

A bukiknál a Sevilla elég sima favoritnak számít, viszont akad néhány tényező, ami számunkra erősen árnyalja a képet.

1X2    
Sevilla Döntetlen Alaves
1.45 4.33 7.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az egyik, hogy a Sevilla egy fontos rangadót bukott vasárnap a Valencia ellenében, aminek következtében a Denevérek beelőzték az andalúzokat. Ez nyilván nem tett jót a légkörnek, hiszen Joaqaín Caparrost éppen azért szerződtették Manchín helyére, hogy valami nagy(obb) dolgot vigyen véghez a csapattal. Tekintve, hogy az Európa Ligából és a spanyol kupából kiesett a gárda, így a bajnokságon keresztül kell kiharcolnia egy nemzetközi kupaszereplés lehetőségét.

Ami nem könnyíti az andalúzok helyzetét, hogy jó pár hiányzóval kell számolnia a mesternek. A legnagyobb ásznak számító Éver Banega (27/3) eltiltott, de rajta kívül Sarabia (26/9), a kapus Vaclik (26/0) és Escudero (15/0) játéka sem túl valószínű, a kisebb sérülésből visszatérők közül pedig André Silva vagy éppen Mercado sem biztos, hogy kezdeni fog.

A helyzet tehát korántsem ideális, márpedig a Sevillának muszáj lenne begyűjteni a három egységet, de kérdés, hogy ilyen nyomás alatt milyen teljesítményt nyújt a csapat.

[2844869] 2019-04-04 19:30:00 Sevilla - Alavesx

Az Alaves a hétvégén egy sima 0-4-et kapott az Atlético Madrid ellenében, de azt megelőzően hat mérkőzéses veretlenségi szériát futott. Masszív, stabil csapatnak nevezhető a Deportivo, amely egy ikszre tulajdonképpen bárki ellen jó lehet.

Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy a bukik szorzója picit túlzó, ekkora szorzóért nem vennénk ki a hazait. Az ázsiai hendikepek piacán keresgélve a vendégekre kínált +1,5-ös opció közel 1.60-os szorzóért jobban néz ki, hiszen így még az is belefér, hogy a Sevilla megnyerje a meccset.

 

  • Ázsiai hendikep - Alaves +1.5@1.58    

 

Ti mit gondoltok a tippről? 

 

 

 

[2844869] 2019-04-04 19:30:00 Sevilla - Alavesx;
megosztom