Sportfogadás

Három tipp a Bayern-Dortmundra hatszoros pénzért? Mutatjuk!

megosztom

Hozz létre egyedi fogadást bármelyik labdarúgó-mérkőzésen a bet365 kitűnő funkciójának köszönhetően.

  -nél már egy ideje elérhető a Bet Builder, azaz a Fogadáskészítő funkció, amely után a fogadók már hosszú évek, évtizedek óta fohászkodtak. A Fogadáskészítő segítségével egyedi fogadásokat készíthetsz bármely labdarúgó-mérkőzésen - immár nincs az a hagyományos megkötés, hogy egy meccsen csak single tippel támadhatsz. Népszerű piacok közül választhatsz, és amikor hozzáadod azokat a fogadásához, a buki ki tudja számítani a szorzót.

Például összekombinálható az Első gólszerző, a Mindkét csapat gólt szerez opció és a szögletek száma egy egyszeri fogadássá a kombinált választások szorzójával.


Hogyan építsd fel a fogadást?

Maximum hat választást használhatsz az egyedi fogadás létrehozásakor. Válassz a piacok széles választékából, beleértve (ha elérhető a kiválasztott eseményen):

  • Mérkőzés eredménye (Játékidő vagy félidő)
  • Mindkét csapat gólt szerez
  • Gólok száma
  • Gólt szerez (bármikor, elsőként, utolsóként, 2 vagy több, 3 vagy több)
  • Szögletek
  • Büntetőlapok (Összesített, Játékos büntetőlap vagy Piros lap a mérkőzésen)
  • Továbbjut vagy Megnyeri a trófeát

A választás hozzáadásához keresd meg a kívánt mérkőzést és kattints a fejlécen látható Fogadáskészítő funkcióra, majd a Választás hozzáadása opcióra. Ez megnyitja a Válasszon egy piacot oldalt, ahol kiválaszthatod a kívánt piacot.

A választást követően megtekintheted az összes elérhető lehetőséget az adott piacon. Válaszd ki a kívánt opciót és az felkerül a Fogadáskészítő szelvényre, ahol kiszámoljuk a saját szorzóját. Ezt a folyamatot összesen hat választásig ismételheted meg, és a szorzó automatikusan frissül minden alkalommal, amikor új választást adsz a szelvényhez. 

Ezt a remekbe szabott funkciót most egy Bundesliga-példán keresztül mutatjuk meg. Nem is akármilyen meccsel, hiszen szombaton este 18:30-tól a 100. Klassiker, azaz Bayern München-Borussia Dortmund összecsapás kerül megrendezésre.

Ugyan az oddsmesterek egyértelműen a Bőrnadrágosok sikerét várják, szerintünk pont emiatt megnyílik a kiskapu a szép szorzón pakolható 'X2' felé. Emellé még hozzácsapjuk a ’mindkét csapat lő gólt’ és a ’3 gól fölötti’ opciókat és

ha mindhárom tippünk helyesnek bizonyul, akkor hatszoros oddsot kaszálhatunk a német csúcsrangadóval!

A találkozóval Bundesliga-specialista szerkesztőnk, 'gb1' szombaton kora délután még részletesebb elemzésben is foglalkozik majd, de az esélyeket már a hét elején is latolgattuk, ezt a cikket  pedig ide kattintva tudjátok megtekinteni.

 

Szerinted milyen kombinációt érdemes összerakni a Bet Builderrel?

 

[2803939] 2019-04-06 18:30:00 Bayern München - Borussia Dortmundx;
megosztom