Olasz foci

Gólparádé várható Nagy Ádámék rangadóján

  • varin
megosztom

Remek formában mindkét gárda, akár egy izmos, 5-6 gólos meccs is benne van.

1X2    
Atalanta Döntetlen Bologna
1.45 4.33 8.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A formákat nézve igazi csúcsrangadóra kerül sor csütörtökön este az Atalanta és a Bologna között. A bergamóiak négy meccs alatt 10 egységet gyűjtöttek, míg a Bologna három győzelemből érkezik a kék-feketékhez. A közös múlt és az odds is sima hazai győzelmet ígér, de lehet, hogy jobb ötlet inkább a gólokra esküdni.

Szinisa Mihajloviccsal úgy tűnik, új erőre kapott Nagy Ádám csapata, hiszen 8 meccs alatt 13 pontot szereztek, amely masszív formajavulás az Inzaghi-csapathoz képest. Üröm számunkra az örömben, hogy a korábbi betonkemény Lazio-védő egyáltalán nem számol a magyar játékossal, Mihajlovics eddig mindössze 14 perc játéklehetőséget szánt a 23 éves védekező középpályásnak.

Atalanta#ita-atalanta#5
Bologna#ita-bologna#5

A három győzelemből érkező Bolognának viszont úgy tűnik, bevált a recept, hiszen mostanra már a vonal fölött helyezkednek el és a védelmük is stabilizálódott. Habár három könnyebb ellenfelet győztek le, mint az Atalanta, a csapat egységességét mutatja a február eleji milánói siker, valamint az is, hogy a Roma és a Juve is alaposan megizzadt Palacióék ellen.

Gian Piero Gasperininek is kellemesek lehetnek a gondjai, hiszen minden játékosa bevethető, így egyelőre kérdéses, kinek szorít majd helyet a kezdőben és kit pihentet a hétvégi, igen fontos Inter elleni meccset megelőzően. Az Atalantának kétségtelenül remek szezonja van, legutóbb Parmából hozták el a három pontot, így reális esélyük van akár a BL-indulásra is.

Nagy Ádám játékára kevés az esély / Fotó: Archív

Felesleges túlságosan szaporítani a szót, két önbizalomtól duzzadó csapat találkozik, ráadásul az Atalanta védelme az elmúlt hetekben fogható volt.

A bergamóiak az utolsó nyolc meccsükön egyaránt kaptak gólt, összesen 13-at.

A 2.75-ös u/o határ nem éppen alacsony, de a tipp mellett szól, hogy az Atalanta egymaga meglőheti a félnyerteshez szükséges adagot. Mi várunk gólt a vendégektől is, így kizárólag az a kérdés, hogy melyik tippben van több érték, az over 2.5+BTS-ben vagy pedig az over 2.75-ben.

hatharom.com
2.75 gól felett
bet365 @1.88
[2848017] 2019-04-04 21:00:00 Atalanta - Bolognax;
megosztom