La Liga

Ilyen oddsért veretni kell a Real Madridot?

  • ivan
megosztom

Rangadót rendeznek szerda este a spanyol bajnokságban, a Real Madrid a jó formát futó Valencia vendége lesz.

Egyelőre hibátlanul működik a Zidane-effekt Madridban avagy a francia tréner visszatérése óta a királyi gárda két győztes meccsen van túl. Szerda este azonban a Mestallában az eddigi legnehezebb feladat vár Zizou-ra, hiszen amíg a madridi játékosok már nehezen motiválhatóak, addig a Denevérek szárnyra kaptak.

1X2    
Valencia Döntetlen Real Madrid
3.30 3.60 2.15
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A bukiknál egyelőre a Real Madrid a favorit, de a fogadók folyamatosan tolják le a Valencia szorzóját. Mindez persze nem véletlen, hiszen a blancók a sereghajtó Huesca ellen csak kínkeserves győzelmet arattak a Bernabéu-ban, míg a Valencia szép lassan visszaszivárgott a BL-helyekért folytatott csatába és a Sevilla elleni idegenbeli győzelem után már csak 3 pontra van a tabella negyedik helyétől.

A Valencia utolsó 20 tétmérkőzéséből mindössze egyet veszített el, hazai pályán pedig egy 17 mérkőzés óta tartó veretlenségi szériát fut.

 

 

[2844874] 2019-04-03 21:30:00 Valencia - Real Madridx

Ami a várható összeállításokat illeti, elsősorban a Real kapcsán merülhetnek fel nagyobb kérdőjelek. Zidane már a hétvégén is elég furcsa döntéseket hozott,  - például a kapuba fiát állította - amit részben azzal magyarázott, hogy nehéz már motiválni a kulcsembereket, hiszen a csapat idén már nem nyerhet semmit.

Ez a demotiváltság kapóra jöhet a Denevéreknek, akiknél Coquelin (20/0), Piccini (20/1), Sobrino (2/0) és Domenech (2/0) is maródi, de utóbbi kettő hiánya könnyedén áthidalható.

[2844874] 2019-04-03 21:30:00 Valencia - Real Madridx;5

 

Mire érdemes fogadni?

Az elmúlt években rendre izgalmas meccseket hozott a két csapat összecsapása, a 2018-as két meccset viszont egyaránt a Real Madrid nyerte meg. Cristiano Ronaldo egyik kedvenc ellenfele volt a Valencia, rendre megtömte őket, ám a portugál már ugye nincs, így nem kell tartani tőle.

A két csapat utolsó 10 egymás elleni találkozóján nyolc alkalommal mindkét csapat a kapuba talált.

 

Ennek megfelelően csak 1.53-as szorzót kínálnak a bukik erre az opcióra, viszont a Valencia idén elég underes csapattá vált, a madridiaknál meg ugye ott vannak a motivációs kérdőjelek.

Momentán most nem igazán látszik az átütő erő a Real játékában, így azért a vendég győzelemre kevesebb esélyt látunk, mint az oddsok mutatják. Ebből egyenes következne, hogy akkor a hazai irányba kell elmozdulni, viszont a szorzók sokat estek, így az érték is egyre kevesebb.

Ehhez mérten a tétet is kicsiben állapítjuk meg, viszont a döntetlenszagú meccsen a Valenciára kínált +0.25-ös ázsiai hendikeppel lehet esélyünk pénzt csinálni.

 

 

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

[2844874] 2019-04-03 21:30:00 Valencia - Real Madridx;
megosztom