Magyar Kupa

Bevállalod ezt a duplázós szorzót a Vidi-Fradira?

megosztom

Minimum két gólt kell lőnie a Ferencvárosnak a Vidi otthonában a továbbjutáshoz. A fehérváriaknak egy döntetlen is elég lehet.

Vínicius és Juhász Roland góljaival a Vidi 2-1-es győzelmet aratott a három héttel ezelőtti odavágón, a Groupama Arénéban szerzett előny pedig komoly esélyt jelent a bajnoki címvédő fehérváriaknak. A Ferencvárosnál ezzel együtt bíznak a továbbjutásban, de az biztos, hogy Rebrov fiainak extrát kell nyújtania az elődöntős szerepléshez.

1X2    
Vidi Döntetlen Ferencváros
2.37 3.25 2.60
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Már csak azért is, mert ebben a felállásban a Fradi hat mérkőzés óta nyeretlen a Vidivel szemben, két gólt pedig 2016 márciusa óta nem tudott lőni vendégként.

Ahhoz, hogy a rendes játékidőben kiharcolja a továbbjutást, a Fradinak minimum két lőtt gólra lenne szüksége.

Ez azért máshogy nem fog menni, csak ha kellően támadószellemű lesz a csapat, csakhogy emellett arra is ügyelni kell, hogy a Vidi ne találjon a kapuba.

Viszont ez utóbbi a statisztikák alapján elég kemény vállalás, hiszen a két csapat legutolsó hét egymás elleni mérkőzéséből hat alkalommal mindkét csapat bevette a másik kapuját.

Nyiss számlát a bet365-nél ma és igényeld a 100%-os kezdő bónuszt!
Részvételi feltételek érvényesek

 

[3002147] 2019-04-03 18:00:00 MOL Vidi FC - Ferencvárosx;5

Ebből kiindulva az over jó tipp lehet, főleg, hogy a bukik kétszeres szorzón mérik a legalább 2.5 gólos végeredményt.

A Fradinak igazán nincs mit veszítenie, hiszen a kupa idén másodlagos, a cél a bajnoki arany, ebben a projektben pedig igen jól állnak a zöld-fehérek. A  Vidi számára mentsvár lenne egy kupagyőzelem, az első meccsen elért 2-1-es siker pedig kiváló szituációt biztosít Marko Nikolicsnak, hiszen így lehet majd kontrázni, abban pedig a Vidi kifejezetten erős.

Mit gondoltok, megéri bevállalni egy overes fogadást vagy inkább mással érdemes próbálkozni?

 

 

[3002147] 2019-04-03 18:00:00 MOL Vidi FC - Ferencvárosx;
megosztom