Premier League

Nem biztos, hogy jó határt szabtak a bukik, ezt próbáljuk kihasználni

megosztom

Két hete egy FA Kupa-meccsen kapitulált a Wolverhampton stadionjában a Man. United. Most a PL-ben nem nagyon kéne hibázni.

Köszönhetően annak, hogy a Tottenham teljesen szétesett az elmúlt hetekben, egy keddi győzelemmel a Manchester United - még ha csak ideiglenesen is - felléphetne a tabella 4. helyére, ami ugye már automatikus Bajnokok Ligája-indulást ér.

1X2    
Wolves Döntetlen Manchester United
4.00 3.60 2.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Csakhogy az oddsokból is látható, hogy bizony a Wolverhampton otthonában nem lesz egyszerű dolga a Vörös Ördögöknek, hiszen a 7. helyezett Farkasok kiváló szezont produkálnak, hazai környezetben pedig egészen imponáló a mérlegük, utoljára január 19-én fordult elő, hogy vesztesen hagyják el a pályát.

Legutóbb éppen a Manchester Unitedet fektették két vállra, igaz azt a meccset az FA Kupában rendezték.

[2782283] 2019-04-02 20:45:00 Wolverhampton Wanderers - Manchester Unitedx

Ami a csapathíreket illeti, a hazai oldalon Ryan Bennett eltiltása jelenti az egyetlen gondot, míg Ole Gunnar Solskjaer Alexis, Valencia, Darmian, Bailly és vélhetően Martial játékától kell, hogy eltekintsen.

 

Mire érdemes fogadni?

Az biztos, hogy a Manchester United a norvég szakember irányításával teljesen kicserélődött, így reális cél lehet a Vörös Ördögök számára, hogy elcsípjék a BL-indulást érő helyek egyikét.

Az is biztos, hogy kemény márciusa volt a csapatnak és a legutóbbi meccs óta csupán három nap állt a rendelkezésre a pihenésre és felkészülésre.

Azt se feledjük, hogy a Wolves kellemes emlékeket őrizhet a MU-ról, így öltözőben meglehet a kellő önbizalom, főleg, hogy odahaza kifejezetten jól repesztenek a Farkasok. Ezen tényezők összességben elriasztanak minket attól, hogy kivegyük a kettest viszont egy speciális fogadáson megakadt a szemünk.

A meccset Mike Dean vezeti, aki jelenleg az egyik legelismertebb angol sporinak számít, utolsó öt angol bajnokiján pedig 4.4-es átlagot hozott a lapok számát illetően.

A    -nél viszont csak 3.5-ön húzták meg a lapok számára vonatkozó határokat, így itt lehet keresnivalónk.

Ami plusz miatt jó választásnak gondolom ezt az overt, az a két csapat két héttel ezelőtti ütközete, ahol 8 sárga villant. Túl frissek még az élmények a játékosokban, a MU nyilván szeretne revansot venni a kupabúcsú miatt, a Wolves pedig szeretné megismételni azt a bravúrt.

Kemény és férfias küzdelem van kinézőben, négy lap benne van a pakliban, főleg, hogy a MU számára nagyon komoly téttel bírhat ez a találkozó.

 

 

[2782283] 2019-04-02 20:45:00 Wolverhampton Wanderers - Manchester Unitedx;
megosztom