Tipp

Bátraknak 34-es, óvatos duhajoknak 9-es oddsot ajánlunk

  • Cesc18
megosztom

Csúnyán lenézik a fogadóirodák a tavalyi második Mike Teunissent a Dwars door Vlaanderen klasszikuson.

Szerdán a Dwars door Vlaanderen egynapos versennyel folytatódik a tavaszi klasszikusok sora. Ez a vasárnapi Flandria felvezetője, ám akadnak olyan kerekesek, akiknek viszont ez a szezon egyik legfontosabb versenye. Ilyen például a Jumbo-Vismából Mike Teunissen, aki itt kap szabad kezet a csapattól.

Teunissen szerdán megismételni a tavalyi dobogóját. - Fotó: Twitter

A 26 éves holland nem tartozik a legnagyobb nevek közé, de ez nem azt jelenti, hogy ne érhetne oda a végelszámolásnál. Ezen a versenyen különösen érdemes odafigyelni rá, hiszen itt nem segítő, hanem kapitány szerepkörben tetszeleg. Most már évek óta a Dwars door Vlaanderen megkapja a lehetőséget a csapattól és ezzel általában élni is tud. 2016-ban és 2017-ben is szállított egy top 10, illetve egy top 20-as eredményt, míg tavaly a pódium második fokára állhatott fel. 

Természetesen ez a tavaszi belga verseny is a kockakövekről szól, Teunissen pedig U23 cyclo-cross világbajnokként otthonosan mozog az ilyen nehéz terepen. 

Nem csak a Dwars door Vlaanderen múltja miatt látunk benne fantáziát, hanem a jó formája miatt is. A vasárnapi Gent-Wevelgemen is nagyon aktív volt, elment egy korai szökéssel és ahogyan elmondta, reménykedett benne, hogy hazaérnek, de végül a nagy szélben nem tartott ki az előnyük. 

Azonban miután hátba verte őket a mezőny, akkor sem szakadt le, be tudott állni és segített Danny Van Poppelt minél jobb helyzetbe hozni. Ha már Van Poppel, akkor ő most is ott lesz a mezőnyben, mint "B" opció, viszont annyira kemény az utolsó 20 km, hogy meglepő lenne, ha sprinterként vele számolni kellene. 

Teunissennel nem igazán kalkulálnak a fogadóirodák, hiszen 15 kerekest is elé sorolnak. Akad 5-6, akit mi is elé teszünk, de 15-öt semmiféleképpen sem. Főleg annak tudatában, hogy milyen eredményei vannak ezen a versenyen. 

Nem tartjuk reálisan sem a győzelemre kínált 34.00-es, sem pedig a dobogóra adott 9.00-es szorzóját. Ennél ő jóval esélyesebb egy erős eredményre. 

  • Mike Teunissen top 3 @ 9.00    
  • Mike Teunissen nyer @ 34.00    
unibet

 

megosztom