Női kézi BL

Már az első meccsen is leírják a Fradit a Rosztov ellen

megosztom

Hétvégén rendezik a női BL-ben a negyeddöntők első mérkőzéseit. A Győr idegenben is favorit, de a Fradit hazai pályán is underdognak vélik az oddsmesterek.

Már a budapesti Final Four a tét a női kézilabda Bajnokok Ligájában, pénteken egy, vasárnap pedig három találkozót rendeznek a negyeddöntős szakaszból.

Számunkra természetesen a vasárnap lesz a nagy nap, hiszen akkor lép pályára a két magyar együttes is. A címvédő Győri ETO a dán Odense otthonában vendégszerepel, az oddsok alapján pedig már akár az első mérkőzés után eldőlhet a továbbjutás kérdése. Hiába számít az Odense jelenleg talán a legjobb dán csapatnak, Görbiczék győzelme 1.18-as nyitó oddson jött ki a bet365-nél, vagyis többgólos vendégsiker a realitás.

Háfra Noémire kulcsfeladatok várnak az oroszok ellen / Fotó: facebook.com

Sokkal izgalmasabb lehet a Fradi és az orosz Rosztov párharca. A zöld-fehérek számára talán nem túl szerencsés, hogy idehaza kezdik a párharcot, vagyis vasárnap kellene egy olyan előnyt kiharcolni, amit a kinti meccsen is meg tudnának őrizni.

Na most ehhez képest a bukmékereknél a Rosztov a meccs esélyese, a Fradi sikere 2.60-as nyitószorzót kapott háromesélyben.

Az biztos, hogy a Rosztov papíron jobb kerettel rendelkezik, ugyanakkor ne feledjük, hogy a Fradit pályaválasztóként csak az ETO és a CSM tudta a mostani szezonban legyőzni.

A Rosztov sajnos tavaly is útját állta a Ferencvárosnak, az orosz bajnok az akkori negyeddöntőben kettős győzelemmel lépte le Elek Gábor alakulatát, a magyarországi ütközetet 31-29-re tudta behúzni.  Érdekesség, hogy akkor 2.00-es szorzót kapott a Fradi.

A hazai pálya és a közönség miatt a bukikhoz képest mindenképpen több esélyt adnánk a Fradinak, ráadásul az sem jött rosszul Háfra Noémiéknek, hogy az oroszok legnagyobb sztárja, Anna Vyakireva az ősszel kidőlt a sorból - ő a tavalyi párharcban összesen 15 góllal terhelte meg a magyar kaput.

Ti mit gondoltok, jól lettek belőve a szorzók?

 

    
  1 x 2
CSM Bukarest - Metz 1.95 8.00 2.30
Ferencváros - Rosztov 2.60 8.00 1.80
Odense - Győr 7.50 12.00 1.18
Buducsnoszt - Vipers Kristiansad 1.45 9.00 3.80
megosztom