Férfi kézi BL

2.45-ös szorzóval próbálkozunk a Szeged visszavágóján

megosztom

Kétgólos előnyből várhatja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját a magyar bajnok.

A Veszprémhez hasonlóan a MOL-Pick Szeged is nehéz mérkőzést játszott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán, ám végül a Tisza-parti alakulat kétgólos előnnyel távozott a plocki arénából. Az eredménynek köszönhetően egyértelműen esélyese a továbbjutásnak a Szeged, amelyt a bukmékerek óriási favoritnak gondolnak a visszavágón.

1X2    
Szeged Döntetlen Wisla Plock
1.13 13.00 9.00

Az első mérkőzés talán a vártnál is sokkal keményebb és férfiasabb küzdelmet hozott, ennek következményeként pedig mindössze 42 gól született a találkozón. A Szegednek ez már sorozatban a negyedik underes meccse volt, hiszen a Zagreb (26-26), a Tatabánya (25-25), a Veszprém (25-23) elleni meccseken is kevés gólt született.

Ennek megfelelően a vasárnapi meccsre 51.5-ös határt húztak meg a bukmékerek, de nem vagyunk biztosak, hogy rosszul tették. A Plockot dirigáló Javi Sabatét jól ismerhetjük, a spanyol szakember szeret a biztos, hatosfalas védekezésből építkezni, és mivel a másik oldalon Pastornak is hasonló a felfogása a játékról, most sem biztos, hogy kiszakad a gólzsák.

A tét azért nem kicsi, így a feszültség most is eredményezhet hibákat a befejezéseknél, így összességében most távol tartanánk magunkat a gólszámos fogadástól.

{"headTitle":"Ki nyeri a Premier League-et?","headSubTitle":"Bet365","headSubTitleValue":"2019-04-18 11:00","footerTitle":"","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","events":[{"eventTitle":"Chelsea","odds":"1.50","customLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fradi","odds":"1.60","customLink":"","bookmaker":"7"}]}

Az idei formákat elnézve a Szegednek nincs miért aggódnia, hiszen hazai környezetben sokkal combosabb csapatokat is legyőzött az ősz folyamán. Némi visszaesés azért megfigyelhető volt az elmúlt hetekben, de a Veszprém ellen már újra egy csúcsforma közeli Szegedet láthatott a publikum.

{"headTitle":"Protippek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-04-10 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United - Barcelona","odds":"1.85","customLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tottenham Hotspur - Manchester City","odds":"1.91","customLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Sidigas Avellino - Pallacanestro Trieste 2004","odds":"1.74","customLink":"https://logibet.com/tip/basketball/sidigas_avellino_pallacanestro_trieste_2004/232387","bookmaker":"7"}]}

A Bet365 +/- 5.5 gólon húzta meg az egál hendikephatárokat, de ha hasonló forgatókönyv valósul meg, mint odakint, akkor nem érdemes kockáztatni egy fölényes szegedi sikert, főleg, hogy a cél szentesíti az eszközt elv mentén a biztos vezetés elegendő lehet a hazaiaknak.

A szerzett előny piacokon egészen magas szorzón fogadhatunk a Szeged 1-5 gólos sikerére, ami véleményünk szerint megérheti a kockázatot.

 

  • Szerzett előny - Szeged 1-5 góllal nyer@2.45    
     
  • Wisla Plock +7,5@1.40    

 

Ti mit gondoltok, mire érdemes tenni a zizit?

 

 

 

 

bet365
megosztom