Férfi kézi BL

Szerintünk ez egy jó tipp a Veszprém visszavágójára

megosztom

A vártnál sokkal nehezebben húzta be a kötelezőt a Veszprém, de a hazai visszavágón nem lehet kérdés a győztes kiléte.

Fotó: ehfcl.com

Bár a bukmékerek mindössze 1.25-re adták egy héttel ezelőtt a Veszprém lisszaboni győzelmét, a magyar alakulat bizony megszenvedett a portugál csapattal és csak az utolsó 10 percben tudta felőrölni ellenfelét. A kétgólos idegenbeli siker természetesen kiváló eredmény a bakonyaiak számára, hiszen hazai környezetben sokkal combosabb ellenfeleket is legyűrt már a gárda.

1X2    
Veszprém Döntetlen Sporting
1.07 20.00 14.00
kezdés: szombat 17:30, Tv: Sport1

A visszavágót illetően ennek megfelelően is alakultak az oddsok, a hazai siker fikarcnyit sem fizet, míg a vendégek pontszerzése brutál magas oddsot kínál.

Az első meccsen a Sporting rendkívül lelkesen és jól játszott, amihez nagyban hozzájárult, hogy egészen fantasztikus hangulat uralkodott a teltházas csarnokban. Elképzelhetőnek tartjuk, hogy a veszprémiek nem készültek fel a rájuk váró atmoszférára, David Davis vezetőedző nyilatkozata is mintha erre engedne következtetni.

"A hazai meccs is nagyon nehéz lesz, hiszen otthon a Sporting hatalmas motivációval játszott, most pedig minden nyomás nélkül érkezhet hozzánk. Ezért olyan veszélyes ellenfelek. Természetesen ők is a Final4-ért mennek, ahogyan minden csapat, amelyik még versenyben van a BL-ben. Minden vasat a tűzbe teszünk, mindent beleadunk hazai pályán. Harcolni fogunk, ahogyan azt bármelyik csapat teszi. Itthon játszunk, a saját Szurkolóink előtt. Jobban készülünk majd a szombatra, mint tettük azt az odavágóra, és nyerni szeretnénk. Csak ez forog a fejünkben" - nyilatkozta a meccs előtt a csapat hivatalos honlapjának a spanyol tréner.

A Sporting ugye a B ágról került fel a főtáblára, így sokan hajlamosak lebecsülni, de az első meccsen látottak alapján bőven van minőség ebben a csapatban.

Ennek ellenére a fogadóirodáktól megint egy nagyon magas hendikep határt kaptak a portugálok, ami véleményünk szerint esélyt teremthet a számunkra egy kis nyerészkedésre.

A Veszprémre nem jellemző, hogy eszetlenül játszana, a keret teli van sokat megélt, rutinos rókákkal. Na, most a cél egyértelmű, bekerülni a legjobb 8-ba, a két gól előny pedig kényelmes kiinduló pozíciónak tűnik.

Félreértések végett, nem azt állítjuk, hogy ellazsálja a meccset a Telekom, sőt, viszont az okos játék nem feltétlenül jelent rohanást és kiütést.

A Sporting nagyon pozitív benyomást tett ránk az első meccsen, így most megszavazzuk neki a bizalmat. Magabiztos Veszprém-győzelmet várunk, de 5-6 gólos különbségnél simán megállhat a meccs eredménye, így érdemes lehet élőben is követni az eseményeket.

 

Tipp: Sporting +7,5 @ 1.85    

 

megosztom